1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed: Hot Pursuit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shanga, Wrzesień 6, 2011.

  1. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    Witam czemu po przepuszczeniu obrazu NFS:HP i tak samo Fable 3 gra nie chodzi nadmienie ze mam LT 1.91 i najnowszy dasch
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja mam podobny problem taki ze chodzi mi need for speed ale fable 3 i assasing nie dziala z jakims bledem .a scanuje abgx360 i nagrywam na plytach co mi chodza plus mam slima lt1.91 .nie wiem czy problem nie jest w tym patchu ap25 najnowszym
     
  4. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dzisiaj nowego assassina nagrywałem
    Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL << ta czysta wersja

    abgx > autofix level 3

    działa bez problemu na LT+ 1.91 najnowszy dash
     
  5. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    ale co z tym Fable 3 i NFS HP
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    mi tym sposobem to nie dziala a mam dokladnie tak ustawione mozliwe ze to wina 1.91 dla slima robia 1.92
     
Wczytywanie...

Poleć forum