1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed: Most Wanted (2012) XBOX360-STRANGE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Październik 28, 2012.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    [​IMG]

    RELEASE: Need_for_Speed_Most_Wanted_XBOX360-STRANGE
     
    5 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzesiek13

    Grzesiek13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, ile zajmuje zainstalowana gra na dysku? Rzeczywiście coś około 4GB? (dla mnie to nawet lepiej :)
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Jak gra ,która waży 8,3 GB może zajmować na dysku +- 4 GB ?
     
  5. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie całe 4 gb.
     
    1 osoba to lubi.
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A tak, że każde ISO ma 8,13GB(XGD3) lub 7,29GB(XGD2). Gra na Xbox 360 może mieć nawet 1GB, a pozostałe 7,13GB(w przypadku XGD3) to puste sektory. Gra rozpakowana nie działałaby na X360, chyba że z dysku na RGH.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. hubert1026

    hubert1026 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywał ktoś zwyklą nagrywarą?
     
  8. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak. Chodzi z dysku +mp3
     
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli co faktycznie zajmuje 4 gb ? Nie miałem nawet pojęcia ,że to tak działa
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sprzwdzal ktos wersje na rgh jest niby w pl??
     
  11. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @TigraTeam:
    Ta, wersja GOD dostępna na X360-Club ma j. polski.
    I najprawdopodobniej na SG tylko przewali od rosjan. :)
     
    1 osoba to lubi.
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dzieki juz mam god:lemo:
     
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Przypominam, że tu wypowiadamy się w sprawach technicznych obrazów ISO a nie opiniujemy gier.

     
  14. gurek14

    gurek14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wierzchowo
    Wie ktoś czy działa nagrane zwykłą nagrywarką czy iHAS'em trzeba?
     
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Działa zwykla
     
    1 osoba to lubi.
  16. adam1999

    adam1999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czarny ekran :(

    Witam, a ja mam problem z tą grą. Odpalam, pojawia się czarny ekran i wraca do FSD...:( Ktoś miał podobno problem ?Może pomóc ???

    Pozdro
     
  17. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    witam

    nagralem gre ihasem z tym ixtreme max burner

    gra instaluje sie na dysk wszystko ladnie a gdy chce ja odpalic wyskakuje blad " nie mozna autoryzowac plyty "

    o co kaman ? :/
     
  18. Resall

    Resall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam problem z wypaleniem płyty. Grę nagrywam na Verbatima, zwykłą nagrywarką. Mam L.T 2.0. Wgrywam topologie i nagrywam IMGBurn-em. Po odpaleniu gry w Xboxie wyskakuje mi komunikat, że płyta jest nieobsługiwana. Czy coś robię źle i czy jest jakiś sposób żeby płytka działała? Dzięki z góry za odpowiedź
     
  19. penmar

    penmar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie mam to samo już 2 rózne wersje sprawdziłem i za każdym razem jest to samo, ktoś ma jakieś info co może być nie tak.
    Mało tego mam jeszcze ze 3 nowe gry które wyszły i jest dokładnie to samo :(
     
  20. metzli

    metzli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja nagrałem płytę zwykłą nagrywarką i XBOX w ogóle mi jej nie widzi "otwórz napęd" lt. 3.0...
     
  21. karul

    karul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem identyczny problem. Próbowałem rozpakowanie do xex do god i nic. W końcu zaktualizowałem dashboarda z 13604 do 15574 przez j-runnera i ruszyło! Jest to o tyle dziwne, że czytałem, że nie powinno mieć to znaczenia jaki masz dashboard, ale jednak ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum