1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed- Płyta nieobsługiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djinsekt, Maj 25, 2012.

  1. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Witajcie

    Wypaliłem sobie właśnie przed chwilą NFS The Run. Po włożeniu do napędu komunikat płyta nieobsługiwana. Wiem,że podłączenie do neta grozi banem bo zostałem oflagowany. Nagrywałem wg poradnika nagrywania pod LT 3.0

    Co zrobiłem nie tak,że gra nie chce działać. W programie miałem komunikat o 12 pustych sektorach. :joyous:

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie, bardzo możliwe, że nie dograło "Topologii". Zaznaczyłeś "Disable writes" (przy LT 3.0 nie należy tego robić)?

    Ma być komunikat Topology data is currently verified.
     
  4. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    No właśnie zaznaczyłem. Dziękuję za wyjaśnienie i pokierowanie co zrobiłem źle.

    Stokrotne dzięki :)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to wiesz co było błędem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum