1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need for Speed Rivals (2013) XBOX360-PROTOCOL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 16, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Need_For_Speed_Rivals_XBOX360-PROTOCOL

    Info Pierwsza gra, która wymaga dash 16537! Aktualizacja ta nie usuwa LT 3.0.



    Info Gra zawiera content DLC, które wymaga Dysku twardego do instalacji!



    Alert Nie muszę chyba co wstawkę przypominać, że nie gra się przed premierą...

     
    5 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marcopolo26

    marcopolo26 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, sprawdzal ktos na tym nowym dashu czy dalej działa trick mp3 przy opalaniu gry na lt 2.0 ? Pozdrawiam
     
  4. tomasz_tm5

    tomasz_tm5 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze jasniej czyli nie zagram jak mam slim 4 gb
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Pisze jak byk w pierwszym poście, że wymagany dysk twardy...
    Mariusz nie rób tu młynu o tym sposobie na RGH bo to nie jest dział RGH.
     
  6. marcopolo26

    marcopolo26 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odpowiem sobie sam: gra działa na lt2.0 po dograniu topologii trick mp3 też śmiga dash nie kasuje przeróbki gra spokojnie instaluje się na dysku
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Dzięki za sprawdzenie i podanie informacji na forum... zrobiłeś to - chociaż wcale tego nie musiałeś , a dla mnie to informacja przydatna , dzięki raz jeszcze za fatygę , pzdr. :eagerness:
     
  8. ad@m

    ad@m Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Takie małe pytanie do os które grają już, czy jest tuning body kit itp? czy tylko zmiana koloru, silnik itp? z góry dzięki za odp :)
     
  9. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tuning to tylko kolor, ozdobne pasy lub inne grafiki. Nie można w zasadzie nic innego zmieniać jeśli chodzi o wygląd pojazdu.
     
    1 osoba to lubi.
  10. Nikolka737

    Nikolka737 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zostało sprawdzone przez abgx360 (wszystko było ok), nagrane IMGburn'em na podstawowych ustawieniach z zmienionym jedynie "Overburn" na "Truncate" + wcześniej płyta została potraktowana BurnerMax'em. Czemu nie działa?
    Nagrywarka to TSSTCORO DCDVDW SN-208bb, zostało na niej nagrane GTA V sposobem wymienionym wyżej ale ręki nie dam uciąć czy był burnermax wtedy bo zostało straconych około 3płyt na jedną partię a płyty nie były oznakowane jakim sposobem zostały nagrane.

    Po zaktualizowaniu tego wszystkiego, zainstalowaniu obiektów HD, itd itp pokazuje się czarny obraz prosto po "wciśnij start aby kontynuować" i naciśnięciu.
    Dodam też że podczas instalacji gry na dysk instalacja przechodzi niepowodzeniem w około 50%, wyskakuje informacja z ściereczką.

    Pomoże ktoś? Aktualnie nie mam płyt ale jak kupię nie chce wszystkich tracić na nagrywanie na różne sposoby a chce jeden sprawdzony.
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ta ja pomogę, zainwestuj w ihas...

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Nikolka737

    Nikolka737 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to jest laptop mózgowcu, napisałam przecież że jakoś powodzeniem zostało nagrane nim GTA V. Jak nie chcesz pomóc a się pośmiać to zobacz w lustro.


    Ktoś następny pomoże?
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    no i co z tego że to laptop? dokup konwenter sata / usb i śmiga.

    takie teksty są na poziomie gimbazy :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  14. kaktusr1

    kaktusr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak ? Siur ? Ja u Siebie nagrałem na Ihasie na 2 płytach Verbatim i Platinum i gra wogole nie chce się odpalić nie czyta nawet płyty, dzień wcześniej nagrane COD Ghost które działa...
     
  15. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  16. kaktusr1

    kaktusr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie mam złych ustawień ponieważ wcześniej nagrałem 10 gier i jest git a nic nie zmieniałem, komp tylko do nagrywania na Ihasie wiec skończ pier**** Ten need for shit to jakiś shit
     
  17. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ten shit nagrał mi się za pierwszym razem, instalacja 100% i jutro ide z tym na live więc tylko ty masz problem i proponuje przestudiować poradniki nagrywania gier :)
     
  18. Nikolka737

    Nikolka737 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Skoro większość ma "złe ustawienia" a Ty nagrałeś za pierwszym razem zaprezentuj nam jak Ty nagrałeś (poradnik) bo ten z nagrywaniem gier pod LT 3.0 nie idzie na tego NFS'a. Ja nie chce tracić wiele płyt ani dokupować nagrywarki, jakoś na laptopowej GTA V poszło a to nie może.
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Problem tylko w nagrywarce

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  20. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    Tak! Problem tylko z nagrywarką jest, a się kłócą forumowicze j.w i po co to :uncomfortableness:

    Ja nagrałem ihasem 124"B"oczywiście jak wie ktoś , o co mi chodzi ,adapter SATA http://www.gembird.nl/item.aspx?id=4179 podłączony pod laptopa ... + verbatim 8,5GB DL płytki TYLKO używam i śmiga gierka /wszystkie ustawienia z tego zaje.. forum / od ponad roku tak nagrywam i jest git:sneakiness:
     
  21. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nagrałem to na tdk + mój soft i śmiga :p,

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum