1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need for Speed Rivals Czarny Ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheArczi, Grudzień 2, 2013.

  1. TheArczi

    TheArczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po zaktualizowaniu dshborda oraz po zainstalowaniu gry na dysk (1,6GB nie mam rgh) uruchomiłem grę wyskoczył pierwszy ekran i prosiło o wciśnięcie START, gdy to zrobiłem wyskoczył mi czarny ekran. Napęd w konsoli przestał działać, taki sam efekt jak bym wyciągnał płytę lub wyszedł do interfejsu, pomóżcie mi bo nie mam pojęcie jak zrobić, żeby mi działało, przeróbkę mam LT3+.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli nie instalujesz gry na dysku to normalnie odpala z płyty czy tak samo czarny ekran?
     
  4. TheArczi

    TheArczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Te wspomniane 1,6GB musiało się zainstalować bo inaczej gra by się nie uruchomiła.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aha, bo ja myślałem, że zainstalowałeś całą grę na dysku, a to zainstalowałeś ten wymagany content. Spróbuj nagrać jeszcze raz, jeżeli inne gry wszystkie działają.
     
  6. TheArczi

    TheArczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma ktoś jakieś inne pomysły, może nie trzeba nowej płyty nagrywać. Szkoda mi będzie płyty jak na drugiej też będzie "****" :)
     
  7. NowyK-g

    NowyK-g Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Poradziłeś sobie jakoś? Czy jedyną opcją jest ponowne wypalanie płyty?
     
  8. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    916
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Sprobuj wyczyscic pamiec podreczna konsoli

    Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
     
  9. NowyK-g

    NowyK-g Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie działa. Płyta Verbatim nagrywana ihasem. Gra po wciśnięciu start i zalogowaniu wrzuca czasrny ekran i wisi. Słychać jedynie napęd jak co chwila przez moment stara się coś odczytać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum