1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need for speed rivals, jak zgrac na dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez esiaesa, Marzec 15, 2014.

  1. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    Elo, kurde sciagłem sobie z torenntow juz przerobionego do zgrania na dysk nfs-a rivals, katalog gry zawiera podkatalogi o nazwie 454109C5 i w nim dwa katologi 00000002 i 00007000, w pierwszym 1,5 gb plik a w drugim folder 623722192039774214FA.data oraz plik 623722192039774214FA.... Moje pytanie JAK TO ZGRAC I GDZIE ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Konsola z RGH bo grę pobrałeś już przerobioną pod RGH.
     
  4. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    Tak jest na pokładzie rgh;] ..wiem ze juz tyle poradnikow jest ;p , ale moze komus oprocz mnie, przyda sie jeszcze ewentualna odpowiedz na moje pytanie ;p
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wrzucasz to na HDD w Content/00000000000000000/TU
     
  6. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    okej, a trzeba to jeszcz jakos instalowac, ogołem gierki mam na hdd w katalogu games i fajnie by było jak by tez tam była gierka;p
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Dysk masz oryg. od MS?
    Tam są textury które wymagają dysku i muszą iść w Content/0000000000000000/
     
  8. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak jak pisał SETH, folder:
    skopiuj do:
    i to wszystko.
     
  10. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    okej, a jesli na dysku posiadam folder games w ktorym trzymam gry, i chciałbym zeby tam tez gra sie znajdowała?...
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Grę sobie wrzuć gdzie chcesz ... content ma iść do content na HDD.
     
  12. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    ogołem ogarniam temat przerobienia gry i przenoszenia na xboxa, ale nurtuja mnie kwestie samego przenoszenia gry, zeby to miało rynce i nogi;p a nie porozpieprzane po dysku bo dziadostwa niezniese;p

    EDIT:

    np, teraz przerobiłem sobie south parka iso2godem, wchodze tam gdzie zapisało mi to wyodrebnienie, no i mam katalogi 555308C5,00007000, a tam katalog 9AECEEF4AA0EB1176CC5.data i plik 9AECEEF4AA0EB1176CC5, no i problem mam typu gdzie to content ?

    Edytuj swoje posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Stary ogarnij ...

    Content do wrzucenia na HDD nie jest w każdej grze - jest np. w GTA V , BF3 , BF4 , NFS RIVALS - Przerób iso do XEX'a - wypakowany folder content skopiuj do content na HDD, a resztę plików z gry gdzie tam sobie chcesz - masz folder GAMES - to tam sobie wrzuć ....ehhh

    South Park przerobiony do GOD'a wrzucasz tam gdzie masz gry i działa ..
     
  14. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    okej dzieki;p, jeszcze jedno pytanko i nie mecze;p, a np, usuwajac gre z poziomu freestylu, smieci z gry w content pozostaną?
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak zostają, bo w content siedzą DLC oraz TU - pod warunkiem, że te TU nie pobierałeś przez FSD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum