1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed Rivals Xbox 360 RGH działa ale...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mik61, Marzec 2, 2014.

  1. mik61

    mik61 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    GOR
    Po zakonczonym filmiku wybieram policja lub uciekiniera i przechodze do kolejnej makietki gdzie powienienem zaczac prolog ale nie moge nic zrobic (gra sie nie zacina) ale nie moge zaczac prologu to samo dzieje sie na wyborze policji lub uciekiniera tekstury HD dograne gra dziala i teroretycznie powinno byc wszystko wporzadku gra przerobiona do xex
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tzn. co dokładnie? Wybierasz np. zagraj glinami i dalej nic?
    Spróbuj przerobić grę do GOD i wrzucić ponownie, nie jestem pewny czy to pomoże ale spróbuj.
     
  4. kaziu422

    kaziu422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Przerób do GODa i wrzuć cały folder do wewnątrz konsoli i powinno hulać. Dodam,że instalacja dodatkow HD wymagana ;) "454109C6" otwierasz folder NFS i w nim znajdziesz content w ktorym jest 0000000000000000 otwierasz te 16 zer i jest 454109C6 i wlasnie ten trzeba na dysk wewnetrzny do content/0000000000000000/454109C6. Gra powinna ruszyć
     
  5. mik61

    mik61 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    GOR
    Rzecz w tym ze dokładnie mam tak zrobione bo inaczej gra sie po prostu zacina na pytaniu czy zainstalować dodatek HD a tak gra sie włącza film poczatkowy mija wybieram rodzaj Glina lub Ścigany przechodzi do kolejnego etapu pisze jakie mam zadanie (ukonczyc itd.) i po prostu nie mam aktywnego guzika A włącz wyścig a tak to gra sie nie zacina bo moge sie normalnie po niej poruszac ale nie moge zaczac prologu probowalem juz xex goda też i **** nic nie rusza
     
  6. Kodzak360

    Kodzak360 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Mexico
    Mam ten sam problem? jak go obejść
     
Wczytywanie...

Poleć forum