1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed: Rivals zawiesza sie konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamsowy, Listopad 16, 2013.

  1. adamsowy

    adamsowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po uruchomieniu na rgh gra pyta o instalowanie dodatków 1.6gb. Po zaakceptowaniu nic sie nie dzieje a konsola sie zawiesza. Jakies porady??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A wrzuciłeś tekstury do content na dysku wew??
     
  4. adamsowy

    adamsowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie wrzucałem do content. Co mam przerzucić?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Folder CONTENT masz przerzucić do CONTENT na dysku ...
     
  6. massiv86

    massiv86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    czym przerobic obraz zeby byl ten kontent? ja przerabiam iso2god, cos bylo z gta v z tym kontentem ale nie mam juz tego programu...
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    np programem exiso-gui
     
  8. massiv86

    massiv86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    dzieki ! :)
    a ten content musi zostac w folderze czy moge go przerzucic i nie jest potrzebny w folderze z gra na dysku zew., szkoda miejsca :p
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie jest potrzebny wystarczy że przerzucisz
     
  10. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    przerzucasz content na dysk wewnętrzny a gra może być na dysku zewnętrznym bez folderu content
     
  11. adamsowy

    adamsowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    śmiga, dzięki za pomoc.

    miałem pytać o to czy jak przerzuce content do content to poźniej moge go usunąc z folderu z grą? ale odpowiedź już jest. Mam rozumieć, że tak jest z każdą grą jest tak samo.
     
  12. gelos2

    gelos2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam podepne sie do pytania gdyz ja mam ten sam problem pliki wrzucone do contenu lecz dalej wyskakuje instalacja podczas uruchamiania gry.
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dysk wewn? Dysk org?

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
  14. gelos2

    gelos2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    posiadam konsole 4gb pamieci wew oraz dysk zew. wrzucilem plik content na pamiec wew jak i na zew i nie idzie dalej
     
  15. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    te 4 GB to nie jest dysk wewnętrzny , to jest pamięć flash (traktowana jako dysk zewnętrzny)
     
  16. gelos2

    gelos2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli w takiej sytuacji raczej sobie w ta gre nie pogram ? bo np w gta 5 tez bylo trzeba pliki contentu wrzucic ale zrobilem to horizontem i lata a tutaj cos nie idzie
     
  17. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    do tej gry wymagany jest dysk wewnętrzny (tak samo jak to było w przypadku bt4),na pendrivie czy dysku zewnętrznym nie ma możliwości uruchomić tej gry
     
  18. gelos2

    gelos2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki za odpowiedz no nic lipa nie bedzie grania w nfs :( pozdro
     
  19. BARAN20

    BARAN20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam a ja mam taki problem ze wypalilem gierke sobie na VERBATIMIE IHASHEm mam polaczenie z Xbox Live wkladam plytke gra sie instaluje elegancko i i po nacisnieciu STARTU czarny ekran!!!:/ co z tym zrobic??
     
  20. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koledzy ja mam też problem z uruchomieniem gry ,wywala komunikat że potrzebne zainstalowanie dodatkowych danych 1,6GB i jak dam na "tak" to kawałek przejdzie i dalej nic powraca do w/w pytania. Konsola z Lt3.0 z dyskiem twardym wbudowanym 320GB, czy że muszę ten content przenosić ? jeśli tak to czy ktoś tak łopatologicznie powie jak i czym, płyta nagrana dobrze przeszła pełną weryfikację.
     
  21. Heblik

    Heblik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, czy mógłby ktoś bardziej zobrazować kopiowanie tego content ? :) bo ja jestem bardziej zielony niż ogórek :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum