1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For speed SHIFT - rapidteam

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Wrzesień 18, 2009.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. sciagnalem sobie nfsa shift, pogralem troche cariery i w wyscigu manufactuer TIER 3 corvette C6 na starcie auto mi nie chce ruszyc a silnik chodzi. Wiecie cos o tym:eek: jesli to prosze o odp.sciagalem z rapidteam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Ja również zauważyłem kilka błędów w Shifcie..
    1. Hostessa przed wyścigiem stała z parasolką pośrodku auta
    2. Obraz się nie załadował, a dźwięk tak :D więc mogłem jechać wyścig tylko na słuch przy czarnym ekranie ; /
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miałem taki sam błąd dodgem viperem i musiałem niestety wybrać inny samochód.
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    czyzby to byl wyscig dragowy ^^?
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie u mnie to był wyścig 1vs1
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    1v1 to wlasnie drag;] 1/4 mili inaczej

    sprubuj w opcjach sprawdzic ktory klawisz to shift up i nacisnij go podczas wyscigu
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie bo inne samochody działają:D Biegów nie trzeba zmieniać samemu.
     
  9. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    ale ten wyścig jest dragowy musisz zmieniać biegi :p obojętnie jaki samochód weźmiesz
    tak jak ci miedzianek napisał :D
     
  10. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie musisz! To nie jest taki drag jak w underground lub pro street! Biegi zmieniają się same. Nie jest to 1/4 bo jedzie się całe okrążenie.
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jednak nie,gra po prostu jest zabugowana,koles w tym wyscigu wzial forda i jechal normalnie

    bosh,grafika i grywalnosc,ale babole to mogli wywalic;/ no coz,czekamy na patcha;D
     
  12. Darknezz1

    Darknezz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Mój problem wygląda tak: gdy wybieram samochód, którym chce jeździc w karierze ( odrazu po pierwszym wyścigu) gra tak jakby się zawiesza ale nadal leci muzyka i obraca się kamera wokół samochodu. Nie wiem co jest grane i zaczynałem karierę już 3 razy i za każdym razem to samo. Jest to dziwne gdyż grę mam od kolegi któremu wszystko chodziło jak należy. Proszę o pomoc...
     
  13. PiotroZ

    PiotroZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    248
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja również mam problem z tym wyścigiem, corvetta lekko się toczy do przodu, wskaźnik skacze jak szalony ale ona i tak **** ;p, no cóż, wezmę inny wyścig..
     
  14. matheooo9

    matheooo9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc:p
    Mam problem z Nfs Shift. Pobralem ta gre ze strony: Najlepsze ******** w sieci - Katalog torrentów - Darmowe ******** - TorrentCity.pl a mianowicie ten link: Need.for.Speed.Shift.PAL.XBOX360-GLoBAL [ENG] . Problem tkwi w tym gdzy nagralem ta gre na plyte dwuwarstwowa verbatima tak jak wszyscy mowia. Raz przez imgburn a drugi przez nero. Wlorzylem plyte do konsoli i nic, wyskakuje okno abym przetarl sciereczka plyte. A wczesniej kiedy porzyczylem od kolegi FIGHT NIGHT ROUND 4 i wkladalem ja do napendu wyskakiwala biala strona z napisami po angielsku chisku i jakiemus tam jeszcze. Prosze o pomoc o co tu chodzi zlego iXTREME. Mam 1.6. Moje gg 10082509
     
Wczytywanie...

Poleć forum