1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need for speed shift

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez superziom123, Grudzień 7, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. podczas wczytywania pierwszego wyscigu gra się zacina. Czym moze być to spowodowane? Błąd podczas nagrywania? Dodam, że nagrywałem Imgburnem na płycie PHILIPS dwuwarstwowej

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wg mnie kiepska płyta
     
  4. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    xboxa mam od niedawna takze to pytanie moze wydać sie głupie, ale:
    nagrywarki nie mam niewiadomo jakiej i płyty wypalam 2,4x, Imgburnem, lecz przy przechodzeniu na drugą warstwę prędkość ta zmienia się i dochodzi nawet do 8x-9x. (pierwsza warstwa wypala sie 2,4x)

    To błąd czy tak jest zawsze?
     
  5. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Wydaje mi się że nei powinno tak być, ale to nie zmienia faktu że powinieneś wybrać płytę Verbatim DVD+R DL, wiele problemów zniknie gdy nagrasz grę na porządnej płycie.
     
  6. siomal

    siomal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Co do Verbatimów DL to fakt, są najlepsze, a co do pytania kolegi, to proponuję wypalić jeszcze raz CloneCD i powinno być dobrze. Ewentualnie (w moim przypadku) na "kiepskie" nagrywanie pomógł upgrade firmware`u nagrywarki (bo przed nawet jak nagrało, to konieczna była instalacja na HD konsoli). Przy okazji to spróbuj zainstalować grę na HD ;)
     
  7. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak ty nagrywasz to pierwsza i druga warstwa ma ta sama predkosc?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum