1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need.for.Speed.The.Run.PAL.XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez kamiIeqPL, Listopad 15, 2011.

  1. kamiIeqPL

    kamiIeqPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,

    Gra w PAL się ukazała! Dostępna na sky-games i wielu innych warezach :)

    [​IMG]

    RELEASE: Need.for.Speed.The.Run.PAL.XBOX360-COMPLEX

    REGiON: PAL
    JĘZYK: ENG
    ABGX360: XGD3

    Waga: 8,02 GB
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Dzieki jutro przetestuje.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    juz ciagne, nie moge sie doczekac / jutro!!!
     
  6. byqu

    byqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2007
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    Jedyna gra, której ściągnięcie i wypalenie zajmuje więcej niż całość gameplayu.

    Sent from my Optimus Me using Tapatalk
     
  7. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ciągnij, ciągnij :) haha
     
  8. mjq

    mjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie warto na nią tracić płyty.
     
  9. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    gra nie posiada CIV, jest w wersji ang, jedynie przy włączeniu gry jest po PL napis ,,Naciśnij przycisk,, lub coś w tym stylu.
     
  11. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Panowie gra posiada xgd3 ? czy 2jke ?
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jest na XGD3.
    Dziś lub jutro powinna być PL bo widzę że ultima już sprzedaje.
     
  13. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Też czekam na PL. Może w dziś się coś ruszy.
     
  14. janekjanek19

    janekjanek19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    witam ma problem przy nagrywaniu nfs run wywala mi na 88 procencie i wyskakuje komunikat ze nie ma miejsca do zapisu zamykam plyte ale xbox nie widzi plyty co mam zrobic?
     
  15. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Imgburn -> truncate.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  16. ketawu

    ketawu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam mały problem ponieważ przy instalacji wyskakuje mi okienko, że nie znaleziono prawidłowych urządzeń pamięci masowej. Co z tym zrobić ?;)
     
  17. MoFkus

    MoFkus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam inny problem nagrałem bez problemów całą grę włącza się intro wszystko ładnie , naciskam start i w rogu pokazuje się jakiś znaczek,
    który się obraca i płyta jakby przestawała pracować. teraz próbuje zainstalować na dysk zobacze co z tego wyjdzie narazie 10% bez komplikacji
     
  18. dyziodyzio

    dyziodyzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wąbrzeźno
    assasin cred 4 gra wrzucona na dysk przy próbie włączenia komunikat nie można uruchomić gry.pobierz ją ponownie xbox 360 jtag
     
  19. krzaczo092

    krzaczo092 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, lepsza jest wersja COMPLEX czy SRT ?
     
  20. Tomaszek200688

    Tomaszek200688 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obojętnie. Obie wypalają się bez problemu.
     
  21. BlanowakUS

    BlanowakUS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czym wypalaliscie. bo wypalam imgburnem jak wszystko i jedybie przy nsf mam problem w 73% wywala error urzadzebia we/wy i ****. myslalem ze obraz jest cos nie tak ale complex tak samo wywala. 4 plyty do kosza. reszta gier wypala sie elegancko takie jak acr, fm4 jedynie ten nfs wywala. Czy sprobowac to nagrac clonem? Imgburn mam najnowszy zgodnie z zaleceniem nagrywam do konca plyty.
     

Poleć forum