1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed The Run problem - czarny obraz, wywala do dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mariovskej111, Luty 2, 2012.

  1. Mariovskej111

    Mariovskej111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mianowicie mój problem jest taki że dzisiaj kupiłem nagrywarke LiteOn iHAS 124B, sflashowałem ją i nagrałem na verbatimie Need For Speeda The Run (wszystko bez problemów i żadnych błędów) nagrywane x4 z opcja OPC i weryfikacją. Gdy wkładam płytkę do xboxa wyskakuje mi tylko Uruchom Grę, gdy próbuje odpalić chwilę widnieje na ekranie czarny obraz i po chwili wywala spowrotem do dashboarda. Moja konsola to XboX 360 Arcade z pendrivem 8gb podpiętym jako dysk, LT 2.0, dashboard 14699 aktualizowany niedawno z supportu głównej strony xboxa. Proszę o pomoc

    P.S Odkąd mam konsole nigdy nie podłączałem jej do internetu, wszystkie gry xgd2 chodzą bez najmniejszego problemu, przed chwilą próbowałem wgrać tzw. ,,tittle update'' Horizonem na pendrive'a do tego nfsa ale lipa dalej nie działa. Konsoli nawet na sekunde nie miał kto podłączać do internetu gdyż jest za daleko od kabla, myślę że to może być wina nowego dashboardu który dość niedawno wgrywałem aczkolwiek czekam na wasze wskazówki/porady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dash zmienil tablice z plikiem tu zobacz jak nie to lt 3.0
     
  4. Mariovskej111

    Mariovskej111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sprawdzić czy owa tablica została zmieniona? I czy wszystkie gry z xgd3 w takim przypadku nie będą działać? Aktualizowałem Dashboard przez pendrive'a offline
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    699 zmienia tablice to ze offline nie ma znaczenia
     
  6. Mariovskej111

    Mariovskej111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki, w przyszłym tygodniu zaniosę konsolę do przeróbki temat do zamknięcia
     
  7. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a ja mam taki problem - nagralem gre ... przeskakowalem i nagralem na 3.0
    gra sie odpala, gram pierwszy wyscig a puzniej obraz robi sie czarny i nic nie moge zrobic.
    wlaczyc menu moge itp ale obraz jest czarny i dalej nie moge grac..
     
  8. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Później sie pisze.

    Nagraj jeszcze raz.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  9. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagraj jeszcze raz
     
  10. Mariovskej111

    Mariovskej111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze zapomniałem zapytać, przy zmianie LT z 2.0 na 3.0 wszystkie gry które mam dotychczas xgd2 bedą chodzić normalnie? i czy będe musiał formatować jeszcze raz pendraka przez konsolę co równoważy się z usunięciem moich ciężko wypracowanych postępów w grach :) ?
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd2 tak xgd3 nagrane pod lt 2.0 nie będą działać na lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum