1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need for speed The run

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez simek12, Grudzień 24, 2011.

  1. simek12

    simek12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nagrałem Img burnem na płytę DVD+R DL TITANUM grę Need for speed The Run. Gdy wkładam ją do konsoli i chcę odpalić pojawia się czarny ekran i po chwili wraca do menu. Jak na to poradzić jestem świeży w tych tematach wiem że ma jakieś rozszerzenie xdg3. A konsola napęd Samsung, najnowszy dashboard, a LT chyba 2.0 ale nie wiem jak sprawdzić na aukcji na której kupowałem było napisane "Pozwala na grę w najnowsze tytuły takie jak Gears of War 3 czy Fifa 201_2". Chodzi mi tylko o to żeby ta gra zadziałała. Dysk mam 20 GB. Połączenia konsoli z internetem nie mam. Wiem że wyjdzie niedługo jakiś LT 3.0. Czy na nim będą działać takie gry. I jeszcze jedno co to jest ten LT? Jak się to wgrywa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Tak ale będziesz musiał wypalić od nowa płyty.
    LT to jest specjalny flash do napędu żeby czytał pirackie płyty. To lepiej daj komuś żeby ci wgrał . Koszt to chyba 50 zł bodajże :d
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    No ok ale nie będzie musiał flashowac napędu bo dla samsungów nie będzie LT 3.0 One nie obsługują Ap 25
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    widocznie nie jest potrzebne jak go nie ma w planach. i prawdobnie lt 2.0 i kopie ihas stykną
     
  6. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Najnowszy jest LT 2.01 Może w tym leży problem? Nie bez powodu wyszło chwile po premierze LT 2.0

    Ja mam wgrane LT 2.01 i wszystkie gry działają bez problemu.
     
  7. simek12

    simek12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie. Sprawdziłem LT mam 2.01. Lecz co może być przyczyną? Nagrywałem drugi raz Clone cd to pod koniec błąd wyskoczył. Włożyłem tą płytę już prawie było tylko nie rozpoznawało płyty. Pierwszym razem nagrywałem Img burnem. Zaraz spróbuję jeszcze raz nim.
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    zmień na clonecd i będzie git
     
  9. simek12

    simek12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Działa, jeszcze raz nagrałem Clone cd i działa. Ale teraz nie mogę zainstalować przy około 30% pisze że płyta może być zarysowana i należy przetrzeć ja wilgotną szmatką. A zarysowana nie jest.
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wina płyty lub nagrywarki
     
  11. synek80

    synek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pytanie

    witam sciongnołem pare gier typu call of diuty modern warfare ,blur,nfs the run i wypaliłem wedłuk instrukci gdy włoże do konsoli pokazuje mi sie komunikat nie własciwa płyta co może być nie tak oczywiscie na innej konsoli działaja
     
  12. simek12

    simek12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz nie aktualny Lt i nie czyta.
     
  13. synek80

    synek80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. marcing85

    marcing85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem dokładnie to samo. Zmarnowałem tak kilka płyt. Rozwiązanie -> nowa nagrywarka.
    Pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum