1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Need For Speed Undercover - Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez bro, Listopad 22, 2008.

  1. bro

    bro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Włączyłem sobie tą grę wszystko ładnie aż do puki nie zaczął się filmik zaraz przed uciekaniem przed policją. Nie mogę grać gdyż auto mi skacze jak piłka i obraz jakoś dziwnie miga... Dlaczego?
    Proszę o odpowiedź

    Pozdrawiam!

    EDIT:
    To jest tak jakby się textury nie wczytywały. Nie wiem czy to przez to że wypaliłem go na Platimiumie czy przez napęd. Napęd mam jakiś Samsung. Jak sobie przypomnę jaki dokładnie to napisze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Need For Speed Undercover - Problem

    Wina Platinum...
    A nagrywarka only lg lub pioneer
     
  4. bro

    bro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Need For Speed Undercover - Problem

    Oczywiście że LG mam :) A jakie proponujesz DVD-RW czy DVD+RW i czy Verbatim'y. Może masz jakąś alternatywę.
     
  5. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Odp: Need For Speed Undercover - Problem

    Jak ty chcesz wypalać gry na xboxa na DVD-/+RW? o_O
     
  6. bro

    bro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Need For Speed Undercover - Problem

    Double Layer...
    Aha jaki napęd proponujecie do xbox'a. Bo mam jakiegoś Samsunga. Nie pamiętam jaki. Ale jaki jest najlepszy?
     
  7. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Need For Speed Undercover - Problem

    Benq, ale to nie zależy od firmy napedu w x'ie bo kazdy jest dobry...
    DVD+R DL Vervatim
     
  8. bro

    bro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to wypaliłem na tym Verbatimie :p No i dalej to samo :( Czego to może być wina? Wypalałem według tutorialu.

    PS. Po zainstalowaniu jej na dysk to samo... :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum