1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Neo 1mb+XBL!!Bez routera!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bartekszym, Listopad 22, 2008.

  1. Bartekszym

    Bartekszym Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam tak jak w temacie da sie tak?? Bo nie chce wywalac kasy na router i tak zabulilem za xboxa!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prez8s

    prez8s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Neo 1mb+XBL!!Bez routera!!

    kabla telefonicznego nie wepchasz na siłe do xbox-a, do wyboru: router albo PC-et z kartą sieciową.
     
  4. Bodzio

    Bodzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Neo 1mb+XBL!!Bez routera!!

    A ile moze kosztowac najtanszy router do xbox'a 360?
     
  5. Bartekszym

    Bartekszym Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Neo 1mb+XBL!!Bez routera!!

    No to mam kompa z kartą sieciową!!
     
  6. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Odp: Neo 1mb+XBL!!Bez routera!!

    to jeśli masz 2 jedna od neo i 2 rj 45 wolną to rj 45 do x360 kablem (nie pamietam jakim) i tam z tego co sie orientuje dajesz połączenie mostkowe i gotowe powinno (aczkolwiek nie musi) śmigać
     
  7. Bartekszym

    Bartekszym Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Neo 1mb+XBL!!Bez routera!!

    Aha ,ale ja mam neostarde (modem) z 2 kablami. 1 do telefonu a 2 pod usb normalne do kompa idzie. ja nie mam modemu podpietego pod karte sieciowa!!
     
  8. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    Odp: Neo 1mb+XBL!!Bez routera!!

    karte sieciowo masz pewnie w kompie a jak nie to na allegro są po 12 zł podłączasz do niej kabel sieciowy rj 45 i do konsoli następnie bierzesz klikasz na ikonke neostrady > własciwosci > zaawansowane > i zaznaczasz zezwalaj innym ... i musi działać przynajmniej u mnie tak działa ( działało ban :'( )
     
  9. Matt94Xbox

    Matt94Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    B-stok
    kurde, a ja próbuję podłączyć przez ten kabel tel i nic .czyli podsumowując musze mieć kartę sieciową z wejściem do internetu (mam z wejściem tel) , kabel krosowany i dobre samo poczucie do już mnie ten xbox wkurza zgadza się?
     
  10. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Podpinasz swoj modem neostradowy do PC przez USB
    2. Na PC masz internet
    3. Łączysz kablem krosowym konsolę (port LAN) i PC (port LAN)
    4. Ustawiasz w XP "Udostępnianie połączenia internetowego" (ICS)
    5. Grasz ;)

    PS. Podczas takiego połączenia przez PC pamiętaj ze PC zawsze musi być włączony podczas grania na XBOX.
     
  11. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    router kosztuje 60-80 zł , po co tyle zachodu z udostępnianiem polaczenia przez 2 kompy ?!
     
  12. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    lepiej kupić router, przynajmniej na prądzie się zwróci, bo blaszaki są energochłonne.
     
  13. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    jak kolega wyżej kup router mały wydatek.
    Bo jeśli chodzi o kompa nikt tego nie napisał, jak chcesz mieć internet na konsoli to komputer musi być cały czas włączony :]
     
  14. sopajkdioj

    sopajkdioj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie czy jakbym kupił kartę sieciową USB np. ak23 (na allegro po 9 zł) to też powinno działać ?
     
  15. sopajkdioj

    sopajkdioj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aaaa i mam Speedtouch 330 1mb od neostrady
     
Wczytywanie...

Poleć forum