1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Neo w Wfi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rYs1292, Luty 27, 2008.

  1. rYs1292

    rYs1292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam neostrade podłączoną do laptopa a w laptopie mam wFi mam pytaie czy jak włącze wFi i jak odpale neo na kompie to załapie mi wFi na Xbox 360 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ADAMO

    ADAMO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Neo w Wfi

    nie nie nie:)
    w laptopie znajac zycie nie masz access pointa a w xie adaptera wi-fi
     
  4. rYs1292

    rYs1292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Neo w Wfi

    A jak odpale neo na lapie i podłącze kablem sieciowym z lapa do ixa to pojdzie?
     
  5. Philips84

    Philips84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Neo w Wfi

    nie!
    chlopie musisz miec router!!!!!!!!!!!!! taka skrzynka wiesz ? .
     
  6. ADAMO

    ADAMO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Neo w Wfi

    jak najbardziej tylko musisz udostepnic karcie sieciowej internet:)
     
  7. ADAMO

    ADAMO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Neo w Wfi

    Philips84 mylisz sie u kolegi robilismy:)
     
  8. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Neo w Wfi

    ...mostek sieciowy zrobic (polaczenie internetowe z karta sieciowa do x-a) -_-
     
  9. krv

    krv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2007
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Busko
    Odp: Neo w Wfi

    Musisz mieć router albo liveboxa i taka antenke do x... nie ma tego juz na allegro kiedyś widziałem...
     
  10. Ukano

    Ukano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2007
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Neo w Wfi

    Peku ma racje - nie musisz miec zadnego routera, aczkolwiek jest to ulatwienie, bo masz internet caly czas a nie tylko wtedy gdy wlaczysz PC.
    Ale znowu jest wiele korzysci z udostepniania polaczenia, np korzystanie z vpn i zciaganie gier z xboxa1 z marketplace.
     
  11. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Neo w Wfi

    co to vpn ;p i jak mozna sciagac te gry z x1
     
  12. Ukano

    Ukano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2007
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Neo w Wfi

    VPN - Virtual Private Network - najprosciej jest to takie proxy, gdzie moze Twoje IP byc widziane np ze Szwecji, badz Angli (jesli masz dostep do tej sieci) i wtedy majac odpowiednia liczbe M$ Points mozesz z Marketplace sciagnac gre - Polskie adresy nie sa akceptowane.
     
  13. eiceman

    eiceman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Neo w Wfi

    ja mam ruter w domu glownie do laptopa ale z tego co zrozumialem to jest mi potrzebny adapter wifi do xboxa 360 zeby internet mi chodzil w konsoli. moje pytanie jest nastepujace gdzie mozna to kupic? :-\
     
  14. Ukano

    Ukano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2007
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Neo w Wfi

    Na allegro, albo np w sklepie gekon i tego typu sklepach internetowych
     

Poleć forum