1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Neostrada 6Mb a Xlink - zmiana łącza - Proszę pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Siszunia, Styczeń 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Siszunia

    Siszunia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Witam
    Posiadam Neo 6Mb mogę zmienić tylko na DSL 6/1Mb oraz NETIĘ 10/1MB proszę o sugestię którą sieć wybrać.
    Przy obecnym Neo pingi do Call Of Duty polski serwer mam w granicy 50-90 więc zmiana łącza jest konieczna lecz dylemat jak wyżej na jakie.
    Zwracam się z prośbą o propozycje abym nie miał problemów grania przez Xlink Kai
    Z podziękowaniem
    Siszunia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    DSL chyba będzie najlepszym rozwiązaniem, łącza netii działają na tej samej zasadzie co neostrada (pppoe), ale ciężko mi powiedzieć jak będzie z pingami.
     
  4. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja też jestem za DSL'em , w netii raczej będzie tak samo jak w TP. A nie możesz np. wziąć netii na miecha próby może mają taką jakoś promocję to sprawdzisz i podobnie z dsl'em, lub jak masz kogoś znajomego u tych providerow gdzieś w pobliżu to instalnij kaia u niego i sprawdź jakie pingi będą.
     
  5. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moja siostra wzięła na firmę netie 6mb/s i mówi że żałuje, ciągle sie rozłącza, nie da się dodzwonić do firmy,a jak sie połączy to i tak jest wolne. Na twoim miejscu bym został przy neo albo wziął właśnie DSL,Pozdrawiam.
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    A jedziesz po kabelku czy WiFi?

    Przy WiFi zawsze będziesz miał niższe pingi. Może tu tkwi problem?
     
  7. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    to zależy jeśli masz możliwość netii ale na ich kablach i łączach to możesz śmiało brać ale jeśli leci po kablach tepsy to już ryzyko jest albo będzie ok albo nie ciężko wyczuć
     
  8. Siszunia

    Siszunia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Netię jeśli podłącze to na kablach TPSA a laptopa mam wifem fo routera. A jakie jest inne łącze oprócz PPPo ( o jakie mam pytać ) ponieważ nie rozumiem tych protokołów.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum