1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Neostrada pytanie??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tomek2009, Grudzień 7, 2009.

  1. Tomek2009

    Tomek2009 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niedługo będę szczęśliwym posiadaczem Neostrady 2Mb/s i mam następujące pytanie czytałem gdzieś że jak mam neostradę to JDownloaderem bam radę pobierać pliki z rapida bez limitu czasowego i żadnego bawienia się w rozłączanie neo i konta premium???
    Czy to prawda?
    I czy faktycznie JD da radę tak zrobić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Slateer

    Slateer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie da rady

    chyba ze z resetujesz recznie liveboxa czy modem jak ta masz (odlaczasz i polaczasz z powrotem), robi ci sie w tedy nowe ip i sciagasz bez czekania kolejnych 15 min
     
  4. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ja jak ściągam to cryptloadem i do tego jeszcze autoconnect i mi samo resetuje połączenie gdy się plik pobierze, mam neostrade
     
  5. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    w jdownloaderze ustawiasz automatyczną zmianę IP, wybierasz z listy router, uczysz program restartu połączenie i gotowe
    cała operacja trwa ok 2 min
     
Wczytywanie...

Poleć forum