1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Neostrada tp a router

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez .:felek:., Listopad 28, 2009.

  1. .:felek:.

    .:felek:. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema chcę kupić router i podłączyć neostradę z xboxem i czy w neostradzie będę miał nadal tak że muszę się połączyć czy od razu jak uruchomię kompa będę podłączony?

    PS nie wiem czy mi się opłaca kupić router przy prędkości 640kb/s jak myślicie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    od razu bedziesz podlaczony
     
  4. .:felek:.

    .:felek:. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    zmiana IP w neostradzie nastąpi po restarcie routera albo połączenia, jest to przydatne np w programie jdownloader
     
Wczytywanie...

Poleć forum