1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Net w konsoli jaki trzeba ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BeT, Kwiecień 9, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. BeT

    BeT Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zebrzydowice
    Witam czy jak mam Neta

    512

    przy ściąganiu 60-70kb/s to będzie działać w konsoli ? w grach typu np

    Medal of honor Airbone
    BattleField Bad Company 2 itp ???

    PROSZĘ O POMOC
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Od biedy wystarczy , choć minimum to 1 MB .
     
  4. BeT

    BeT Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zebrzydowice
    ale np

    tam jest jak w cs czy jak pokazuje ci pinga ;p

    bo jutro kupuje routera i nie wiem czy brać tego neta czy nie

    jak w cs mam np pingi 20-50 to będzie git ;p ?
     
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    jak ping do 50 to dobrze, chociaż 512 to takie niepewne łącze... Spokojnie można pograć co najmniej na 1mb
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    CS to CS a nie xbox.
    Jeśli tego neta podłączysz TYLKO do xboxa to nie powinno byc problemow
    Jesli dzielony z PC - lipa
     
  7. BeT

    BeT Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zebrzydowice
    ja kupuje routera jutro

    i kompa nie bende używał tylko bende na xboxie

    bo mam radjowe i dlatego routera bo tego kabla samego nie odeptne od kompa i do xklocka ;p


    to wtedy będzie można pograć sobie ? czy nie ?
     
  8. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jak masz radiowke to czasem moze byc nie ciekawie w zaleznosci od warunkow atmosferycznych i odleglosci nadajnika i odbiornika... najlepiej po kablu a jesli chodzi o predkosc to 512-1Mb wystarczy
     
  9. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    ja gralme w batefilda na 512 i było wszystko ok wiec powinien ci wystarczyc na razie a potem mozesz sobie zwiekszyc a ruter zawsze sie przyda
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko czasami możesz innym lagowac. 1mb to minimum.
     
  11. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Ja mam neta cdma orange 1 mb dochodzi, i w halo 3 lub tekken 6 da sie pograć lecz nieraz to ping skacze
     
  12. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    O boshe... Kup słownik ortograficzny, bo tego czytać się nie da... Oo

    Topic: Tak, jak inni mówią - powinno stykać, lecz najlepiej jak to sam sprawdzisz. Aha, nigdy nie hostuj gry - wtedy trzeba mocnego neta.
     
  13. BeT

    BeT Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zebrzydowice
    aha bo mi chodzi tylko o to ;p czy bende mógł sobie pograć ;p

    a w cs tylko miałem pinga ;p w niedziele o 20 ^^ jak dużo ludu siadało ;p a nadajnik mam od siebie jakieś 500m może nawed mniej .
     
  14. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
    Zasady pisania wiadomości:
    4.Przed napisaniem posta staraj się dokładnie przejrzeć go w poszukiwaniu błędów ortograficznych.
     
  15. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Będziesz mógł pograć spokojnie. Nie martw się prędkością, a jedynie opóźnieniem czytaj ping:) A z tego co pisałeś to spokojnie wystarczy.
     
  16. BeT

    BeT Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zebrzydowice
    Oks thx ;]

    dzisiaj miałem kupować routera ale sklep zamknięty ;/

    dopiero w poniedziałek

    TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum