1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Net w konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tosiewie, Grudzień 31, 2010.

  1. tosiewie

    tosiewie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Od dzisiaj mam xboxa ale chciałbym mieć internet. Czy moge podłączyć klocka kablem rj45 ? Mam liveboxa i kompa podłączonego też przez ten kabel. Jeśli tak to ten będzie dobry ? Belkin Cat5e FastCat kabel RJ45 niebieski 10m - Kable, adaptery i przejściówki - Sklep internetowy Agito.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tylko takim się da, jeśli nie masz karty bezprzewodowej :)
     
  4. tosiewie

    tosiewie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Nie za bardzo czaje o co chodzi z tą kartą :) Zielony jestem w tych sprawach.
     
  5. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    w Liveboxie masz 2 wejscia rj45, jedno idzie do kompa, 2 do xboxa [to od telewizji]
     
  6. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Podłącz tym kablem. Będzie dobry.

    Jeśli masz nowego Xbox360 slim, to możesz spróbować podłączyć bezprzewodowo (slim ma kartę wifi). W ustawieniach sieci w xbox wyszukaj konfiguracje sieci, następnie połączenie bezprzewodowe i spróbuj wyszukać sieć, jak znajdzie będziesz potrzebował klucza sieci z livebox do połączenia.
     
  7. tosiewie

    tosiewie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Właśnie chodzi o to że livebox to podobno gówniany router i sygnał będzie słaby. A ja nie chce pingów ~100 i ciągłego zrywania połączenia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum