1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Net w Xboxie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hestex, Styczeń 30, 2010.

  1. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema wczoraj kupiłem xboxa 360

    no i takie mam pytanie jęsli kupie takie router co na wfi to musze jeszcze kupic
    WIRELESS NETWORKING ADAPTER MICROSOFT

    TP-LINK AP ROUTER TL-WR340G WIFI UPC ASTER CHELLO (893795561) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli chcesz neta przez wifi to tak. Ewentualnie możesz kupić router z trybem clienta i połączyć przez 2 routery
     
  4. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to kurde to troche drogo... bo ten mS to kosztuje 250 zł ...

    a jaki router kupić zeby kablem dało rade podłaczyc do xboxa ??
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Taki, który pasuje do Twojego dostawcę internetu
     
  6. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no mam netie i zwykły modem ;)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To kupujesz router z annexem A. NA allegro znajdziesz coś takiego w opcjach

    Sam mam Netię to wiem co mówię :p
     
  8. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bo potrzeba mi moden co ma wfi i ten anex mozesz mi jakis pokazac ??


    BO mam psp tam tez by sei rpzydałnet i na laptopie ;) no i na xboxie :D
     
  9. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kupujesz router z annexem A z WiFi i tyle... Modem nie będzie Ci już potrzebny

    Będzie kabel tel => router -> Xbox/laptop/psp itp
     
  11. hestex

    hestex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    CZyli ten Router ADSL SpeedTouch 585 Anex A, 4-portowy WIFI za 99 zł bedzie ok ??
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum