1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Net

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VESPERUS, Grudzień 15, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    X360 otworzę w święta więc chciałbym sobie pograć przez neta mam kabel scrosowany RJ-45 i jak go podłącze pod X360 będzie net ??? bo tutaj wiedzę że są jakieś specjalne kable

    15M CAT5 Crossover Ethernet Network Cable XBox 360 RJ45 (aukcja 330362886831) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!

    Bo u mnie sprawa wygląda troszkę inaczej niż u innych

    Mam router na dachu (przewodowy) i wychodzi z niego kabel RJ-45 mam go podłączonego do kompa ale mam też przejściówkę http://allegro.pl/item848801598_przejsciowka_lacznik_beczka_rj45_rj_45_kat5e.html#gallery aby wydłużyć ten kabel podpinam 10m kabel RJ-45 i net działa w laptopie. Czy jak to podłącze pod X360 to będzie net ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A gdzie chcesz podłączyć kabel?

    Jak do kompa przez kartę sieciową to lepiej jak jest scrossowany a do Xboxa jest dołączany zwykły
     
  4. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    A jak ten kabel od X360 zamienie na ten mój 10m scrosowany to też będzie ok ???

    Ile ma ten w zestawie ???
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wg powinen myc prosty a nie skorosowany
     
  8. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    czyli nie powinien byc prosty
    ta przejsciowka jest jeden do jednego wiec jak z jednej strony dasz prosty z drugiej scrosowany to chyba nie bedzie działac. w sumie to nie testowalem ale teoria tak by na to wskazywała
     
  10. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Dobra zobaczę jak otworze jak niezadziała to kupie sobie prosty kabel i przeciągne z dachu
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum