1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Net

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mentor12, Kwiecień 25, 2010.

  1. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema mam pytanie, żeby grać na xboxie na necie trzeba mieć następujace rzeczy tak ?

    -router
    -kabel ethernet



    tak? :shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Oraz konto live
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    żeby grać na necie potrzeba :
    - xbox360 :)
    - kabelek skrosowany
    - zwykła karta sieciowa w PC
    - konto live Gold - płatne (można kupić kod na alle....)
     
  5. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kabelek skrosowany czyli ???
     
  6. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]

    [​IMG]

    Cos takiego ... :) HeH
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale możesz też podłączyć konsole do pc i ruter nie będzie potrzebny ale pc będzie musiał być włączony.
     
  8. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ten kabelek skrosowany mam dokupic tak?
     
  9. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm Pioter ELO pomysl o tym co napiszesz ... Internet jakos musi miec ten PC. Sam z siebie go nie wezmie . Zeby podlaczyc router bezposrednio pod x'a trzeba miec wireless adapter (koszt ok. 150-200zl), jesli nie chcesz wydac kasy to zostaje opcja tylko przez PC ale z ROUTEREM POD PC PODLACZONYM

    Kabel Scrossowany tj . kabel ethernet . Wiec go chyba masz
     
  10. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co ty piszesz za bzdury ? Router można bezpośrednio dołączyć pod x'a bez udziału PC, zwykły, na kabel, nie musisz mieć wireless...
     
  12. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chodzilo mi o wi-fi :p A router mozna tak samo jak zwykly modem kablem podlaczyc ;p Zle sie wypowiedzialem ..
     
  13. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja mam neostrade która do kompa jest podłączona przez USB a konsolę podłączyłem do karty sieciowej w pc więc Aster PL nie pisz mi że nie mam racji
    P.S
    To było kiedyś teraz mam ruter.
     
  14. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak z routerem podlaczam do pradu podlaczam do x'a kabelkiem ethernet i mam neta ? a szybkosc neta zalezy od ... ?

    I jak mam neta 2mb to mi będzie dzialal router i net na xboxie? .
     
  15. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak z routerem podlaczam do pradu podlaczam do x'a kabelkiem ethernet i mam neta ? a szybkosc neta zalezy od ... ?

    I jak mam neta 2mb to mi będzie dzialal router i net na xboxie? .
     
  16. Arima Tekken

    Arima Tekken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Racibórz
    będzie ci działał tylko że podzieli sie na dwa 1mb na xboxa i 1mb na kompa
     
  17. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A pewnie jak bede gral na xbl to beda lagi w chol.....?
     
  18. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Piotrek ELO to przepraszam ;d Myslalem ,ze nie mowisz o polaczeniu modem-pc-xbox tylko pc-xbox bez internetu ;d
    Mentor wcale nie mowione . Ja gralem na kablowce 512 kb/s i nie bylo az tak strasznie . Serwery xbox'owe sa dobrze zoptymalizowane . Lagi sa najczesciej spowodowane przez oddalenie od hosta (np . z USA) ;>
     
  19. lala166

    lala166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    router nie dzieli sygnału równo przy zwykłym korzystaniu. Jeżeli na kompie będziesz przeglądał tylko strony to xbox dostanie więcej niż połowę łącza :) więc na pewno nie będzie źle.

    P.S. gorzej, jak będziesz miał na kompie włączone ściąganie i chciał grać na xboxie live
     
  20. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak komp będzie po prostu włączony i nic nie będę na nim robił to nie będzie lagów na xbl ? (mam neta 2mb)
     
  21. Mentor12

    Mentor12 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak komp będzie po prostu włączony i nic nie będę na nim robił to nie będzie lagów na xbl ? (mam neta 2mb)
     

Poleć forum