1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

New Xbox Experience (Wersja FINALNA) + AVATAR :)

Temat na forum 'Inne' rozpoczęty przez nack_nack, Grudzień 5, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. nack_nack

    nack_nack Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    Jest to update full z awatarami u mnie działa wiec u każdego powinno sposób instalacji jest taki sam jak przy każdym update-cie z płyty. Wypalamy na płytę folder i wkładamy do konsoli w konsoli musi być zeby odpalal plyte odrazu a nie wchodzil do dasha. Upload jest nie na koncie premium wiec prosze kogos o reupload.

    http://rapidshare.com/files/170407510/_SystemUpdate_Fall08.zip.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. damix

    damix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    To napewno dziala? I mozna ustawic sobie awatar bez xbox live?
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Działa na pewno :)
     
  6. nack_nack

    nack_nack Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
  7. Duras

    Duras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ciechanów
    Kod:
    http://rapidshare.com/files/170439813/_SystemUpdate_Fall08.zip
    Mój upload na konto premium pliku od @nack_nack
     
  8. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a mozna wrzucic normalnie na np pendrive ?
     
  9. Makot

    Makot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Można bez problemu ja tak właśnie zrobiłem podpiąłem do Usb kilka chwil i wszystko zainstalowane ;)
     
  10. matiso18

    matiso18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    poznań
    Mam pytanie ile zajmuje New Xbox Experience. I czy śą tam kodeki do xboxa
     
  11. przemo5

    przemo5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    czy w tej wersji są kodeki?
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kodeków nie ma, a NXE wymaga 128MB na dysku/karcie pamieci
     
  13. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    od wersji beta różni się jedynie avatarami ?
    nie wiem czy ściągać i zajmować miejsce bez potrzeby
    można wywalić te avatary potem ?
     
  14. matiso18

    matiso18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    poznań
  15. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Potwierdzam wszystko dziala na konsoli nie podlaczanej pod neta,. zaden xbox live nie jest potrzebny. tak jest po polsku. Pozdro
     
  16. butrynm

    butrynm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
  17. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam takie pytanie, który z linków z 1 strony ma dasha po polsku?
     
  18. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wszystkie mają PL. Różnią się tylko tym, że jeden jest na serwerze rapidshare, a drugi to źródło czyli serwer Microsoftu.
     
  19. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Y.. Mam to, zgrywałem na komórkę i płytę ale nic :< Tak samo z demem, nie raczylo się odtworzyć ;p
     
  20. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli obojętnie jaki pobiore jest po PL tak czy tak?
     
  21. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miałem podobny problem z temem RE5, pomogła zmina nośnika ;)

    [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=DAbqAJ78LJc[/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=5s2X188hgQs&feature=related[/YOUTUBE]
    Tak, jeden wał z którego źródła pobierzesz i tak będziesz miał PL.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum