1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

New xbox one experience

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez brattanek, Wrzesień 17, 2015.

  1. adrianek998

    adrianek998 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2015
    Posty:
    73
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie ma za co :)

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darson211

    darson211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Grzebałem i dalej nic. Pomoże ktoś?
     
  4. wendrol13

    wendrol13 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    67
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    K-ce
    Czy tylko ja mam wrażenie że nie działa język polski na grach z xbox'a 360? Np Gears of War 3 z tego co kojarzę był w pl a tu po pobraniu język angielski:/
     
  5. pirat07

    pirat07 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie Fallout 3 też nie ma pl ,chociaż mam płytę orginalną pl lipa jak nic nie zrobią z tym:(
     
  6. piter1811_jolkipolki

    piter1811_jolkipolki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2015
    Posty:
    47
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mannheim
    Kto ma golda ten ma Dirta ;) z poziomu xo nie znajdziecie gier gwg na x360 tylko poprzez strone xbox.com. Wymagane jest podanie waznej karty tylko jesli ta gra jest zakupywana w wersji cyfrowej w marketplace (czy jak to tam idzie :p ) lub z live gold
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2068
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Jedynie co można to po tytule wyszukać na x360 i pobrać ale samego gwg na 360 nie ma.

    Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
     
  8. kadaj2

    kadaj2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Parczew
    zdobyłem osiagniecie w dirt3, i nie dodało mi punktów do osiagniec z one, czy ktos to potwierdza, bo zawsze frajda była jak mozna było punkty dostac a tak to słabo jak nie
     
  9. adrianek998

    adrianek998 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2015
    Posty:
    73
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dodaje. Ja zobaczyłem pkt po ponownym uruchomieniu konsoli. Za 2 razem już miałem po wyłączeniu gry wiec wszystko działa. Nawet online śmiga. Nie wiem czy grałem z gościami na 360 czy na xbox one :)

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2068
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    A u mnie w dirt w ogóle nie ma osiągnięć,ale może przez to że już kiedyś grałem w niego na x360.
    Mam 0/0 e osiągnięciach

    Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
     
  11. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    308
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    funkcji nagrywania programów z tv jeszcze nie ma?
     
  12. Ironkos

    Ironkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie wiem czy ktoś już wcześniej zauważył... Dodano obsługę WiFi w standarcie ac.
     
  13. towi

    towi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obydwie aplikacje są dostępne w wersji beta w preview program. Musisz je sciągnąć samodzielnie.
     
  14. Dzioba92

    Dzioba92 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety (albo stety) nie jestem w preview i liczyłem, że wraz z aktualizacją wszyscy użytkownicy już dostaną te aplikacje. No nic, trzeba czekać
     
  15. Artemis147

    Artemis147 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2015
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdynia
    Pytanie:
    Czy można zmienić widok w Home tak aby pod głównym oknem znajdowały się przypięte gry/aplikacje zamiast ostatnio używanych? Jeżeli tak, jak to zrobić?
     
  16. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3631
    Polubienia:
    1522
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dobre pytanie miałem się o to samo zapytać, dla mnie to beznadzieja na cały ekran 4 kafle z ostatnio uruchamianymi aplikacjami i trzeba to szuflować do samego dołu by się dostać do skrótów.

    >>>>>>>>>>>>>>>>.

    Z innej baczki jak wstawić Youtube w panelu po lewo ? Wcześniej naciskałem 2xguide i było wstaw a teraz się otwiera to zbiorowe po lewo.
     
  17. kunis6

    kunis6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2015
    Posty:
    121
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Nie trzeba szuflowac, bo wciskasz RT i jestes na dole instant
     
    krzys1190 lubi to.
  18. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3631
    Polubienia:
    1522
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pytanie do osób które oglądają filmy na konsoli z dysku przenośnego czy wam też zacina się przewijanie ? Na poprzednim systemie działało to gładko a teraz naciskam spust nic się nie dzieje naciskam kolejny raz nadal nic naciskam raz jeszcze i nagle mam przewinięte połowę filmu.
     
  19. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2068
    Polubienia:
    174
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    U mnie normalnie

    Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
     
    krzys1190 lubi to.
  20. sradkg

    sradkg Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    226
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    gałka w lewo i masz na samym dole funkcję Snap/Wstaw
     
    krzys1190 lubi to.
  21. Wojol92

    Wojol92 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2013
    Posty:
    82
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Wczesniej moglem skasowac demo z listy gier do instalacji, teraz nie ma takiej opcji, moze ja jej nie widze?
     
    Dzioba92 lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum