1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

New xbox one experience

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez brattanek, Wrzesień 17, 2015.

  1. AdWolf

    AdWolf Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2014
    Posty:
    25
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łaziska Górne
    A jak w w nowym sofcie wykonywać zrzuty ekranu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1559
    Polubienia:
    837
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Tak samo jak przed aktualizacja " 2xszybko Guide + Y "

    Wysłane z Xperia Z za pomocą palców
     
    AdWolf lubi to.
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1466
    Polubienia:
    621
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak ko9lega wyżej napisał ale pierw sprawdź czy masz w prefverencjach zaznaczone opcje nakręcania klipow itd ....
     
    AdWolf lubi to.
  5. rocki5

    rocki5 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Loguję się na konto przez xbox.com i gdy próbuję pobrać jakąkolwiek grę z x360 (mam x1) to wyskakuje mi "Zakupu nie można w tej chwili zrealizować. Spróbuj ponownie później." Jedyne co udało mi się "kupić" to dirt3. Istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu? Z góry dzięki za odp.
     
  6. AdWolf

    AdWolf Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2014
    Posty:
    25
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łaziska Górne
    Dzięki, miałem wyłączone klipy.
     
  7. royu

    royu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko- Biała
    a ja mam problem tego typu że jak chcę dodać kartę to w miejscu gdzie mam podać kraj to mam usa i nie mogę zmienić ;/ ok poradziłem sobie :) okazało się że miałem konto ustawione na region usa i musiałem go migrować
     
    Ostatnia edycja: Listopad 17, 2015
  8. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4235
    Polubienia:
    2222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wczoraj zauważalnym że da się obsługiwać konsole w dash za pomocą klawiatury miło z ich strony.
     
  9. kunis6

    kunis6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2015
    Posty:
    126
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Czy ktos z was ma tak ze przy probie wylogowania strasznie dlugo to trwa?
     
  10. MatGlo

    MatGlo Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2014
    Posty:
    387
    Polubienia:
    59
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krakow, Poland, Poland
    Ogólnie nie ale dziś wszystko wolno się wczytuje, np. synchronizacja danych przy odpalaniu gry to jakaś masakra

    Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka
     
  11. kunis6

    kunis6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2015
    Posty:
    126
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    No ja mam tak od niedzieli ze trwa synchro dlugo jak i logout.
     
  12. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4235
    Polubienia:
    2222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    U mnie przez ostatnie 2 dni nie wyświetlały się zakładki aktywności oraz sklep.
    U mnie z synchronizacją (losowy problem) jest tak od zawsze szczególnie w FH2 występował.
     
  13. rocki5

    rocki5 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Czy ktokolwiek ma podobny problem jak ja? Oprocz gier z golda dotyczacych x360 nie moge pobrac nic innego kompatybilnego ze sklepu na xone.
     
  14. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak to nie możesz na www kupisz tez inne gry ze wstecznej :p Jesli ich nie posiadasz to normalne za nie masz.
     
  15. rocki5

    rocki5 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi właśnie o to, że nie mogę ich kupić z www nie wiem czemu? Wyświetla się "Przepraszamy.
    Zakupu nie można w tej chwili zrealizować. Spróbuj ponownie później." Ktoś z Was orientuje się jaka może być tego przyczyna?
     
  16. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    934
    Polubienia:
    98
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Mi po odpaleniu konsoli nie zawsze wczytuje danych z 2 i 3 strony tzn. Info o znajomych puste i strona sklepu z grami pusta. Ma ktoś podobnie?

    Wysłane z mojego D5503
     
  17. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    629
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dalej Screeny zapisują się w JPG ??
    Szkoda że nie zrobili osobno opcji clipów i screenów. Nie lubię jak podczas gry automatycznie nagrywa mi jakiś klip z gry.
     
  18. rocki5

    rocki5 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie jeszcze jedno pytanie. Czy za gry ze wsteczną kompatybilnością pobierane z xbox.com trzeba płacić?
     
  19. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4235
    Polubienia:
    2222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli ją już wcześniej kupiłeś to nie.
     
  20. kunis6

    kunis6 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2015
    Posty:
    126
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wczoraj w nocy konsola dostala aktualizacje, z tego co widze to to logowanie przyspieszylo i ogolnie chyba troche jest lepiej bo ostatnio to tragedia z szybkoscia, ale problemy z synchronizacja nadal wystepuja
     
    Ostatnia edycja: Listopad 24, 2015
  21. Artemis147

    Artemis147 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2015
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdynia
    Właśnie konsola pobiera mi aktualizację wielkości nieco ponad 300 Mb. Wiadomo co zmienia/poprawia?
     

Wczytywanie...

Poleć forum