1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Newbie jeśli chodzi o Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian7154, Luty 26, 2011.

  1. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzisiaj założyłem Live, pierwsze wrażenie świetne (co prawda podałem prawdziwą datę urodzenia, i jeszcze jakaś kontrolę rodzicielską trzeba było zakładać), ale wszystko jest w porządku.

    Mam pytanko, czy ściągając dużo demek jestem w stanie zamulić sobie konsolę? Mam na dysku 5 gier, do tego 2 demka ściągnąłem (FNC i MW2), czy grając w nie (w przypadku MW2 przejść całe) i usuwając po jakimś czasie będzie wszystko śmigać? Czy jakieś ślady zostaną i konsolka będzie przymulona?

    I jeszcze jedno: grałem pierwszy mecz po Live w FIFIE 11, niby wszystko ok, ale miałem wrażenie jakby o 1ms było spóźnione reagowanie kontrolera. Router mam w drugim pokoju, zasięg łapie na 3/4 kresek. Jestem przewrażliwiony czy tak jest na serio?

    A dodam jeszcze jedno:
    http://vimeo.com/11302127 na tym filmiku koleś ma domyślny theme xboxa
    mi po podłączeniu do Live się zmienił na taki biały kolor jakby. Da się przywrócić gdzieś domyślny?

    Dziękuje za wszystkie odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Motyw możesz zmienić wchodząc w profil i "Zmień motyw graficzny" możesz pobierać motywy z różnych gier ale większość jest płatna.Dem możesz ściągać ile chcesz nic się nie zamuli.
     
  5. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
  6. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Opóźnienie może być spowodowane lagiem przez internet, nie ma innej opcji...
     
  7. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A co do theme to mam problem, że jest jakby biały, białozielony, a na domyślny nie mogę zmienić
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ale to wlasnie jest domyślny theme
     
  9. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja miałem domyślny od razu po kupnie xboxa (zielony), jak mogę z powrotem taki ustawić?
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Moja konsola/profil/zmien motyw czy cos w tym stylu
     
  11. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, wtedy się zmieni tło (xbox360, dzień, noc) a mi chodzi o te jakby cegiełki, takie karty (biblioteka gier, ustaiwenia systemu, media center) to miałem na zielono. Jak dawałem środkowy przycisk na padzie to miałem na takim granatowym tle zielone zaznaczanie. Teraz mam białe zamiast zielonego i mi to nie odpowiada. Za chiny ludowe tego nie mogę znaleźć. Jeszcze raz, pomóżcie
     
  12. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Może chodzi Ci o stary daschboard?
     
  13. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    O te menu ci chodzi ?

    [​IMG]
     
  14. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    To jest jeszcze starszy dashboard myśle ,że bardzie chodziło o to


    [​IMG]
     
  15. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak tak, o to. Jak to mieć z powrotem?
     
  16. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Nie da się tego mieć z powrotem, gdy podłączyłeś konsolę do xbox live zaktualizował się dashboard na najnowszy, który masz obecnie.
     
  17. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli wszyscy mają taki biały? A jak kupię jakiś za MSP to te "cegiełki" też się zmienią?
     
  18. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Juz nie bedziesz mal nigdy tego starego menu, obecnie jest taki jaki teraz masz i zaden theme ci tego nie zmieni
     
Wczytywanie...

Poleć forum