1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS - Carbon . :[ Brak karty/dysku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez L3fy, Maj 2, 2009.

  1. L3fy

    L3fy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Witam. Da radę zagrać w nfs carbon :kariera: bez nośnika danych? ;[
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie rozumiem do końca twojego pytania, o jaki nośnik danych ci chodzi ?? O płytę, czy o tytułowe "karty/dysk"
     
  4. L3fy

    L3fy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    o kartę/dysk.
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oczywiście, ze NFS - Carbon będzie działał bez karty/dysku na konsoli x360 - jak każda gra, która wyszła na tą platformę.
     
  6. Elwood

    Elwood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko nie zapiszesz bez nośnika.
     
  7. L3fy

    L3fy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    No właśnie mam mały problem. Bo grałem w gta iv/undercover i ,gdy brałem kariere to wyskakiwało, że nie mam pamieci itp, że nie można utworzyć profilu, ale mogłem grać. A w nfs carbonie jak klikam, że nie chce utworzyć profilu to staje w miejscu nie przechodzi do kariery ;[

    zapisywać nie mam zamiaru. Chcę zrobić jak z CoDem 4 przejść przez noc :p Tylko, że wszędzie dało się grać, a tu nie :[[
     
Wczytywanie...

Poleć forum