1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nfs hot pursiut problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Moniak, Lipiec 23, 2011.

  1. Moniak

    Moniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam bardzo proszę o pomoc.. Ściągnąłem dzis NFS HP. Przepuśćiłem przez abgx360 (1.0.5 niby sam paczuje wszystko) zasugerowałem się ustawieniem abg z innych stron tego forum. Obraz piszę że jest bezbłędny. Wszystko na zielono czyli niby taki jak ma być. Mam przeróbkę LT+ wiec powinien śmigać bez większych problemów. Zmarnowałem już 2 płyty i nic.. Dalej nie działa. Po nagraniu czarny obraz. Co mam zrobić? Bardzo bym chciał pograć. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Dodam jeszcze że wszystkie inne gry nagrywam od kopca i śmigają..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    potrzebujesz najnowszej przeróbki bo teraz ten program pat****e gry z AP2.5 pod przeróbkę LT+ 1.9
     
  4. Moniak

    Moniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    no to chyba mam taką.. Wszystkie gry z AP 2.5 mi działają.. To co mam ewentualnie zrobić żeby to spatchować?
     
  5. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    kiedy robiłeś flasha, bo jeżeli nie w tym miesiącu to masz starszą wersje. A żeby działała ci gra pod tą wersje przeróbki co posiadasz musisz samodzielnie poszukać patcha i go wgrać
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przedewszytskim potrzebujesz dasha 13xxx
     
  7. Moniak

    Moniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  8. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  10. Moniak

    Moniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Problem rozwiązany :) Poskutkowało. Spatchowałem sam obraz bez abg w PFF i działa ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum