1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS Hot Pursuit-jak zrobić żeby działał na LT+?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pampex, Luty 23, 2011.

  1. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wczoraj przerobiłem Xboxa na LT+(mam napęd Hitachi) i gry na KINECTa działają, a jak zrobić żeby działał NFS, który ma AP2.5?

    Pytam, ponieważ nie chcę tracić kasy na płyty ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
  4. pampex

    pampex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Tyle , musisz tylko tak przygotować obraz jak pisze w poradniku pobrać patche wrzucić do obrazu sprawdzić abgx-em 1.05 i gra. All w tym poradniku i linki do programów też są
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    To jest moim zdaniem bardzie meczaca metoda...
    Nie lepiej przejechac tylko i wylacznie najnowszym ABGX na ustawieniach z tego tematu i po problemie ?
    Kod:
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
    Kolego,ja ustawilem abgx jak w tym temacie(zadnych patchy osobno),przejezdzam przez gre 1 max 2 razy i nagrywam.
     
  7. emil83

    emil83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę o pomoc w nagraniu NFS z AP2.5
    Mam przerobionego X360 z LT 1.9 z wgranym najnowszym dash i próbowałem na różne sposoby nagrac NFS i Assasin i nie chce chodzic. Czytałem różne fora próbowałem różnych sposobów, zmarnowałęm już kilkanaście płyt i nic. Wkładam płytę do x360 to widzę grę ale jak ją uruchamiam to pokazuje mi się czarny ekran i konsola się zawiesza.
    Przepuszczałem grę przez abgx, dodoawałem patche (nie jestem pewien czy dobre bo ciężko je znaleźc w necie) poprzez abgx i poprzez ppfomatic. Próbowałem różnych ustawień w abgx. Ekran w abgx pojawiał mi się taki jak powinien byc, wszystko na zielono i żadnych błędów.
    Płyty nagrywałem przez clone cd i img burn.
    Możesz ktoś pomóc i doradzic co może byc nie tak i co zrobic żeby było ok i żebym mógł pograc.
    Będę bardzo wdzięczny.
    Mój mail: eemmiill@wp.pl
     
  8. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    eemiill powiem tak czekaj na nowe patche bo te patche pod ap.25 niedziałają bedą nowsze pozostaje czekac
     
  9. piotr87a

    piotr87a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sarajewo
    tez to mam, trzeba czekac na nowe patche do abgx
     
  10. emil83

    emil83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A kiedy te patche mogą być i gdzie można je znaleźć???
     
Wczytywanie...

Poleć forum