1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS Hot Pursuit laduje sie w nieskonczonosc....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ..::Wojtas::.., Grudzień 21, 2010.

  1. ..::Wojtas::..

    ..::Wojtas::.. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema!

    Mam problem.
    Otoz nagralem sobie przedwczoraj nfsa hot pursuita, dasha zaktualizowalem itp. wszystko dziala, przejechalem 2 wyscigi, ale zeby wlaczyc ten wyscig, to najpierw jest czarny ekran i tak jak zawsze laduje sie wyscig, te kwadraciki na dole leca i to sie moze w nieskonczonosc ciagnac. Dopiero jak wyjde do dasha i wlacze gre jeszcze raz i jeszcze raz ten sam wyscig, to wchodzi.
    Wie ktos co mozna zrobic, zeby te wyscigi od razu wchodzily?
    Juz mnie normalnie trafia, jak mam 4 raz z rzedu wychodzic do dasha, zeby wlaczyc jeszcze raz i wlaczyc wyscig.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    moze zle nagrana plyta
    masz gre wgrana na dysk ?
     
  4. ..::Wojtas::..

    ..::Wojtas::.. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    hmm przepusc gre przez abgx
    zobacz co wyjdzie
    ja raczej obstawiam za zle nagrana plyta, nagrywales na verbatimach ?
     
  6. ..::Wojtas::..

    ..::Wojtas::.. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlasnie to nie byly verbatimy. Raczej takie budzetowe ;D Imation bodajze.
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    no to chyba mamy odpowiedz na pytanie :)
     
  8. ..::Wojtas::..

    ..::Wojtas::.. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, trudno :)
    Nastepnym razem zainwestuje w verbatimy.
    Chociaz i tak na te wywalilem troche za duzo, bo dalem 40 zl w media markcie
    A nagralem na nich dosc duzo gier i kazde dzialaly.
     
  9. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    mowisz ze kazda inna dziala
    a przy tym nfs wywala ci blad zebys przetarl sciereczka ?
     
  10. ..::Wojtas::..

    ..::Wojtas::.. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, leci tylko pasek tak jakby sie gra ladowala, ale po wyjsciu do dasha i wlaczeniu jeszcze raz trwa to kilka sekund, a wczesniej okolo pol godziny probowalem i caly czas bylo.
     
  11. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    to dziwne nie spotaklem sie z czyms takim
    jak dzialy mi sie podobne rzeczy to zreguly co jakis czas wywalalo blad z sciereczka i byla to wina zlych plyt
    tak samo przy probie nagrania na dysk nie dalo sie ukonczyc ale u ciebie nie da sie tego sprawdzic
    przepusc ten obraz przrz abgx i daj tu log
     
  12. ..::Wojtas::..

    ..::Wojtas::.. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mozna plytke wlozyc i z plytki sprawdzic przez abgx?
    Bo obrazu juz nie mam, mam dysk na kompie 40 gb i oszczedzam miejsca ;)
     
  13. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  14. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    a masz wogole LT+ no jak robisz na 3 dashach to nawet Bill Gates by ci tego nie zagwarantowal ze to bedzie smigac:)
     
  15. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    no skoro odpala gre po kilka razy to raczej ma cos co umozliwia odpalenie gry z ap 25 :)
     
  16. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    u mnie verbatimy kosztują 44.50 za 10 sztuk, w media markecie 89zł. a kupowałem tu www.hurt.com.pl baltrada a że mam blisko to podjechałem :)
     
  17. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    ok ... ale co to wnosi do watku :) ?
    pozatym w gda mozesz kupic za 39
     
  18. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    wnosi do wątku że kolega napisał, że ma płyty niskobudżetowe za 40zł a verbatimy kosztują 4zł więcej.
    Przy okazji, gdzie są za 39?
     
  19. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    kozak.pl zamawiasz przez allegro 38.99
     
Wczytywanie...

Poleć forum