1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS Hot Pursuit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mipron, Listopad 19, 2010.

  1. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Małe pytanko.
    Ściągnąłem tego nfs'a i po zainstalowaniu na dysku wyskakuje że nie można odczytać płyty.
    Mam LT i najnowszego dasha (Tego co obsługuje Kinect'a gdzieś z zagranicznej stronki pobrałem)
    PS.: Dodam że patchowałem na abgx 1.0.2 z wave do 6

    Jak to odpalić? Czy nagranie sprawdzeniem do wave 9 pomoże?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Gra posiada zabezpieczenie AP 2.5 dlatego nie mozesz jej odpalic, a przy okazji masz juz oflagowana konsole.
     
  4. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Nie ja nigdy nie podłączam xbox'a do neta po prostu nie mogę (taki dostawca) dlatego przerobiłem.
    Nie wiem do końca co to znaczy oflagowanie xbox'a ale mogę grać w inne gry po prostu tylko przy NFS HP wyskakuje że nie odczytuje płyty
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i poki nie wyjdzie lt+ to dzialac nie bedzie.
     
  6. Amelia

    Amelia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Skoro masz oflagowaną to przy pierwszym podłączeniu do neta najprawdopodobniej będzie BAN
     
  7. Nemusiek

    Nemusiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nfs hp2

    A czy wiadomo kiedy może się pojawić LT+ ?
     
  8. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  9. Nemusiek

    Nemusiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli już mam NFS na DVD nagrane to czy ta płyta będzie się nadawać po wgraniu LT+ czy trzeba będzie jakoś inaczej nagrywać grę
     
  10. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a czy nfs:hot pursuit będzie działac na ixtreme LT tylko że ze starszym dashboardem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum