1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nfs hot pursuit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kozakk10, Styczeń 13, 2011.

  1. kozakk10

    kozakk10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam forumowiczów.

    Dziś sciagnalem nfs hot pursuit,sprawdziłem abgxem,gra nie posiadała błędów,nagrałem ją następnie na verbatimie dvdr+dl.
    Konsola odczytala gre,zainstalowałem ją, następnie po tym musiałem zrobić aktualizacje do kinecta.Po tej operacji wszystkie inne gry chodzą normalnie,hot pursuit wywala zato błąd.Slyszalem ze takie same objawy są z AC brotherhood...;/
    Jestem zielony w tym temacie,czy ktoś byłby uprzejmy udzielić pomocy?co mam teraz zrobić aby hot pursuit zadziałał ?
    mój napęd to chyba liteon , i mam lt 1.1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kes

    kes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgrac LT+.
    Trzeba bylo zrobic aktualizacje metoda trzech dashy.
     
  4. kozakk10

    kozakk10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze,ja w ogole nie rozkminiam tematu;/
    sam chyba nie wgram lt+?
    kupilem juz przerobioną konsole...cholera;/
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jak masz klucz dvd to możesz sam spróbować zrobić reflash napędu, a jak klucza nie masz to cóż. Płacz i płać za flash :D
     
  6. kozakk10

    kozakk10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam z xboxem plyte na której jest cdkey i jakieś pliki.Mogłby mi ktoś powiedzieć w jaki sposób moge zrobić reflash a potem wgrać metode 3 dashy?
    Pozdrawiam i proszę o pomoc;)
     
  7. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na forum są tutoriale, ale sądzę że jak masz taką wiedzę to lepiej zapłać niż zwalić całą konsolę (jak pewien koleś kilka dni tremu na forum) dasz pewnie max do 100zł i będziesz miał pewność

    Takie jest moje zdanie
     
  8. kozakk10

    kozakk10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mając cdkey,jezeli chodzi tylko o software a nie hardware niczego nie zwale,nie jestem taką niezdarą;]
    nie moge znaleźć odpowiadającego temu tematowi tutorialku
    moglby ktoś podeslac?
     
  9. kozakk10

    kozakk10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest ktoś w stanie udzielić pomocy z reflashem lt+?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz klucz to:

    1. Sciagasz iXtreme LT+ do Twojego napedu. ( nie powiedziales jaki to dokladnie jest lite-on )
    2. Otwierasz w programie jungle flasher.
    3. Wgrywasz klucz do FW.
    4. Zapisujesz.
    5. Wgrywasz przed Dos Flasha.
     
Wczytywanie...

Poleć forum