1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nfs hot pursuit.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kurak199, Grudzień 11, 2011.

  1. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam błąd podczas włączam nfs hot pursuit wyskakuje mi błąd "płyta nie jest obsługiwana" posiadam przeróbkę iXtreme 2.0e LT+
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ściągnąłem cicha aktualizacje ... nie odpalisz juz NFS HP i AC:B oraz gry XGD3

    zapewne lączyles sie z xbox live i teraz tak jest - gdybys tego nie robil to bys mogl grac w te gry..
     
  4. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox nigdy nie był podłączony do internetu.
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może ten co ci przerabiał podłączał konsole do netu i pobrał nowe tablice dae.bin.
     
  6. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma takiej opcji :D siedziałem koło niego, aktualizował pendrive, a xboxa podłączył tylko do sprawdzenia czy wszystko działa. Bez kabla od internetu
     
  7. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mojego kolegi wyskakuje ten sam błąd, ma tą samą przeróbkę ale konsolę slim
     
  8. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Przepuść przez abgx aby dograł patche i będzie działać. Tutorial jak ustawic abgx znajdziesz na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum