1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS Hot Pursuit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez superziom123, Grudzień 28, 2011.

  1. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W zeszłym roku miałem ixtreme 1.6 , jednak nie przeczytałem nic o zabezpieczeniach i zainstalowałem aktualizacje z Hot Pursuita. Wgrałem ixtreme LT + 1.9. Teraz sciągnąłem od nowa NFS HP wersję :Need.for.Speed.Hot.Pursuit.PL.XBOX360-SRT. Zrobiłem wszystko jak z 1 strony poradnika: http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-ixtreme-lite-touch-73831.html i w abgx360 miałem coś takiego:dfgdfg.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Po czym wypaliłem na Verbatimie, wsadziłem do xboxa i czarny ekran... co zrobiłem źle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co musze zrobić zeby u mnie smigało?

    Może nie trzeba patchować? Bo ja spotchowałem, tym patchem z linka do poradnika?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrać na płytę. Może masz cichą aktualizacje. Gra powinna działać, skoro masz lt 1.9
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tyle ze abgx360 wgrywa najnowszego patcha do ap25 z abgx360 widać ,że nie umie wersji dobrać do tego obrazu i nie będzie do działać. użyć wavepatchera dobrać patche do dasha 146 jak jest wyższy na tym lt nie zadziała już
     
  7. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie interesuje mnie gra na xbox live, co by się stało gdybym nagrał to bez wsadzania do abgx360?
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    czarny ekran i flaga konsoli
     
  9. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mój dash: Interfejs główny: 2.0.12416.0
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wavepatchera sobie ściągnij dobierz w tym programie dash wybierz dash i iso i daj upragrade ap25 zapisz i wypal powino śmigać
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    agbx nie dogrywa patcha, ale to nie oznacza, że go nie ma. Gry nie ma tylko w bazie danych programu. Wydanie od srt działa, bo czytałem przed chwilą opinie ludzi i działa na lt 1.9.

    Trzeba zrobić update dashboardu.
     
  12. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, dzięki spróbuje tak i napisze czy podziałało. czyli wypakować jeszcze raz, wsadzić do wavepatchera i potem jeszcze do abgx360, czy po wavepatcherze od razu wypalać?
     
  13. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nic nie da, bo gra ma już wgrany patch ap.
     
  14. superziom123

    superziom123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli pozostaje zrobić update dasha (jaki wgrać?) i ma śmigać na tej płycie czy trzebabędzie od nowa wypalać?

    Moze mi ktoś napisać który wgrać dashboard?
     
Wczytywanie...

Poleć forum