1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS HP, aktualizacja i oflagowanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez turbin, Grudzień 30, 2010.

  1. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,
    proszę o szybką odpowiedź do moich pytań gdyż chciałbym jeszcze dzisiaj zagrać w nfs hp.

    Otóż:
    1. wypaliłem sobie nfs hp, wsadziłem płytkę i konsola poprosiła o akutalizacje dasha. Wybrałem że narazie nie che aktualizować, i włączył mi się główny pulipt. Zaraz po tym wyciągnąłem płytkę. Czy konsola mogła zostać oflagowana?
    2. Ile zajmuje na xboxie ta akutalizacja dasha? (prawdopodobnie jest to ta najnowsza aktualizacja) Mam 200 mb wolnego ale nie mam pendriva aby zrobić sobie więcej pamięci i się pytam czy instalować to skoro nie będę mieć miejsca na save.

    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Sprawdz xVallem 2.0
    2. Starczy Ci miejsca na update i savy.
     
  4. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ile ten dash zajmuje? Bo np. save z nba 2k11 zajmuje mi dopiero 24 mb, a to jeszcze nie koniec zapisywania moich poczynań. ;P
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ok. 100MB.
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kurde, włączyłem aktualizację, był pasek postępu, konsola uruchomiła się na nowo i wyskoczył komunikat że ta aktualizacja zajmie 190 mb. Wziąłem anuluj, i zmienił mi się wygląd poruszania się po menu. Zainstalowała się ta aktualizacja wkońcu czy nie?
     
  7. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak zainstalowała się.;)Ale jestem zdziwiony , dlaczego zajmuje 190 MB?Może , to jakaś trafna wersja , jeżeli wgrywałeś przez pendrive;]

    Pozdro.;]
     
  8. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko chodzi o to że na dysku jest tyle miejsca ile było przed aktualizacją, czyli 200 mb. Aktualizacja była razem na płycie z NFS HP.
     
  9. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdziłem w danych systemowych. Mam najnowszy dash ale gra dalej wymaga przy uruchamianiu zainstalowania tego czegoś co zajmuje 190 mb.
     
  10. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hah, pisało że to zajmuje 190 mb, a po zainstalowaniu mam jeszcze 137 mb wolnego.
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    istnieje funkcja edycji posta!

    Co do samej aktualizacji tak jest często że większość plików potrzebnych znajduje się już na dysku, a dogrywane są te dodatkowe...
     
Wczytywanie...

Poleć forum