1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS HP i LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gilu321, Grudzień 27, 2010.

  1. gilu321

    gilu321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jak mam LT+ to muszę pathować NFS HP ???
    Proszę o szybką odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie nie musisz

    Edit. Zapomniałem że HP ma ap2.5 sorry
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    musisz wgrac odpowiedni do niego patch
     
  6. gilu321

    gilu321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to tak czy nie ??
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  8. gilu321

    gilu321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    dokladnie tak ale obejdzie sie bez ppfomatic bo najnowszy abgx sam wgrywa patche
     
  10. gilu321

    gilu321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli po prostu wrzucam do abgx i tyle ?????? a gdzie dać pathe on sam ściągnie ??
     
  11. gilu321

    gilu321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pisze tak abgx360 GUI Version 1.0.2 jak mam taki to wgrać pathe przez ppformatic a jak by coś to mogę wgrać sobie tego patha przez ppformatic nawet jak mam najnowszego abgx ??
     
  12. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    sciag najnowszego abgx 1.0.5 i on wszystko powinien zrobic za Ciebie jezeli nie masz wersji nfs od zadnych "SzopaSquad" lub innych magikow
     

Poleć forum