1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nfs hp nie dziala na lt 1.91

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz1984-l2, Październik 12, 2011.

  1. lukasz1984-l2

    lukasz1984-l2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siema wszystkim,sciagnalem wlasnie nfs hp,wkladam plytke,po chwili wyskakuje obrazek zagraj w gre,klikam to i po chwili wyskakuje komunikat plyta nie obslugiwana, mam dash 13604 i przerobke lt 1.91 , co zrobic zeby to odpalalo? fable 3 dziala normalnie,prosze o szybka odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    przepuściłeś przez abx dograłeś patche?
     
  4. lukasz1984-l2

    lukasz1984-l2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale jak sciagam jakis obraz to zawsze przepuszczam przez abgx.
     
  5. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    Ważne , czy to jest wstawka PL . Jezeli tak to musisz sciagnąą inną, aby nie PL
     
  6. lukasz1984-l2

    lukasz1984-l2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie pl nie. sciagnij jakis inny język
     
  8. lukasz1984-l2

    lukasz1984-l2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i wtedy od razu pojdzie czy trzeba tez pathowac
     
  9. Ivalhoe

    Ivalhoe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiscie, ze trzeba patchowac
     
Wczytywanie...

Poleć forum