1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS HP orginał

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shiva, Wrzesień 30, 2011.

  1. shiva

    shiva Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Dostałem NFS HP 2010 na X360.
    Mam przerobioną konsolę czy gra będzie działać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czemu ma niby nie działać ja mam przerobioną konsolę a spokojnie pykałem w oryginalną gre Forza 3 możesz tylko ,nie można grać przez sieć a tak w single spokojnie możesz grać ;).
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na necie może grać ale dash usunie mu przeróbke ale online pass ma:)
     
  5. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    jak dostałeś to czemu nie sprawdzisz tylko się pytasz, napisz jak nie będzie działać
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ja pierdziele, jeszcze ludzie się nie nauczyli, że każda oryginalna gra DZIAŁA na przerobionej konsoli? A poza tym nie prościej byłoby wsadzić grę do napędu i sprawdzić, zamiast pisać na forum?
     
  7. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też tak uważam nie prościej wsadzić do konsoli niż ,się pytać i zakładać nie potrzebnie durne tematy :mad:.
     
  8. shiva

    shiva Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytam bo gra może usunąć przeróbke. Gra ma zabezbieczenie którego nie ma w forzie. Poza tym mojemu kumplowi orginalny Black ops nie działa na pirackiej (czarny ekran)
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie usunie i będzie działać. orginal zawsze smiga co by tam nie bylo nawet co pojdzie gear of wars 3 orginal. black ops ma ap25
     
  10. shiva

    shiva Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hot Pursuit też ma ap25. Przepraszam za natarczywość ;)
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale to orginał więc nie ma znaczenia
     
Wczytywanie...

Poleć forum