1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS HP! Problem!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez jacusiekk, Grudzień 13, 2010.

  1. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam mam taki oto problem kupilem przerobiona konsole. Postanowilem ze sobie zagram na jakims piracie wiec pobralem NFS HP. Zgralem dokladnie na plytke tak jak jest opisane w poradnikach.; Lecz gdy juz wkladam plyte do konsoli i daje zeby odtworzylo. To mi wyskakuje takie cos:

    Nie mozna odczytac plyty.

    1. Wyczysc plyte miekka sciereczka.
    2. Ponownie uruchom konsole.

    [...]

    Konsole zakupilem juz przerobiona jak to wczesniej wspominalem, rok produkcji to 2009 14 tydzien. Sprzedawca mnie zapewnial ze jest przerobiona najnowszym EXTREME. Nie wiem co mam zrobic moze mi cos doradzicie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Proponuje od razu LT+1.1 - najnowszy na daną chwilę.
    Rozwiąże to twój problem na 100%.

    Pamiętaj, że żeby gry z AP25 (NFS:HP / Fable 3 / AC:B) działały, musisz je przed nagraniem spaczować.
    Przygotowanie Obrazu ISO do gry na LT+
     
  5. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    prawdopodnie mam LT +1.1 moze z tym patchowaniem mi sie uda eXtrim ty mi zawsze cos doradzisz :D
     
  6. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    ja nie pat****e i działają mi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum