1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS HP2 plyta nie jest obslugiwna

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez delimos1, Lipiec 20, 2012.

  1. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Witam!

    Otóż jak w temacie probowalem nagrac NFS-a z pomoca http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/ tego poradnika wgralem zamieszczone tam patche w abgx tez wszystko w normie (mam lt 2.0 dash 13604) z naganiem tez nie bylo zadnych problemow , ale jak juz wloze plyte do konsoli to jest napisane Zagraj w Need For Speed... i tak dalej a jak wlacze to chwile czarny obraz i potem plyta nie jest obslugiwana.Dodam jeszcze ze juz nie jedna gre XGD3 oraz XGD2 nagralem wiec raczej to nie wina nagrywarki.Zmarnowalem juz na tego NFS-a 5 plyt wiec teraz prosze o jakakolwiek informacje z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
  4. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Przeczytalem caly ten poradnik , ale nie znalazlem tam jakichs konkretnych instrukcji jak zlamac to zabezpieszenie AP 2.5 , bo jesli chodzi o wgranie patchy to wgralem je XboxBackupCreatorem dokladnie tak jak tam jest napisane dlatego prosilbym o jakies blizsze wyjasnienie . Pierwszy raz tak sie mecze z nagraniem jakiejs gry .
     
  5. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Program - Installation de 360GamesPatcher jak włączysz program to dajesz ap25. Urządzenie spatc*uje gre 13xx 146-13xx506 i klikasz "spat*cuj moja grę" , oczywiście wybierając na samej górze iso przed patchowaniem i wszystko. Powinno dzialac po angraniu
     
    1 osoba to lubi.
  6. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Ok dzieki za odpowiedz.

    A jeszcze tylko jedno pytanie bo w tym programie mam zakladke ''AP25 zarzadzanie" i po rozwinieciu tej zakladki pojawiaja mi sie dwie opcje jedna to: 13146-13599 a ta druga to : 12611-12625 ktora wybrac bo domyslam sie ze to chodzi o dasha ale ja mam dasha 13604 wiec ktora ?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  7. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Dokładnie tak jak mówisz, tę od swojego dasha
     
  8. trebor

    trebor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam lt 2.0 i chce wgrać lt 3.0 napęd liteon czy można wyciągnąć klucz POMOCY

    proszę o szybką odpowiedź i jeśli jest to możliwe to prosił bym o kontakt na maila krencibania@wp.pl

    Bardzo proszę o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum