1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS Most Wanted raz działa raz nie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ahmeden, Listopad 25, 2012.

  1. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Wypaliłem NFS Most Wanted. Czasem wyskakuje komunikat, że płyta jest nieobsługiwana , raz nie. Od czego to zależy? Zazwyczaj tak się działo jak chciałem ją uruchomić przez wciśnięcie A w konsoli, przy wysuń/wsuń ładowało grę. Dzisiaj jeszcze działało , a teraz nie mogę uruchomić wcale, nawet po czyszczeniu pamięci podręcznej i restarcie konsoli. W czym tkwi problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bidny

    bidny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tbg
    jaką nagrywarką nagrywałeś
     
  4. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zwykłą nagrywarką w laptopie. inne gry nagrywane tą samą nagrywarką działają normalnie :/
     
  5. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "-.- jak bym chcial sciagnac sobie forze to uwierz mi ze bym to zrobil. skoncz z nabijaniem postow i zasmiecaniem tematu. jak nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to po prostu sie nie udzielaj.
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    odpowiedz jest prosta i do znalezienia w milionie tematow, gry XGD 3 nagrywane zwykla nagrywarka powoduja rozne problemy i NIC sie nie da zrobic oproc nagrania ihasem
     
  7. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm, jednak 3/4 gier , które nagrywałem to xgd3 a działają bez zarzutu. więc to taka loteria? może problem tkwi w tym, ze pobrałem wersję pod lt 2.0, a konsole przerabiałem jakieś pół roku temu więc to pewnie lt 3.0... a może to , że nagrywałem z prędkością "AWS" w img burnie a nie x2,4?
     
Wczytywanie...

Poleć forum