1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS ProStreet - Wheelie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez norbiks, Kwiecień 17, 2010.

  1. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bry, moglby ktos napisac jak wykonac poprawie wheelie challenge? Wygooglowalem na roznych forach, ze nalezy miec wozek na tylni naped, mocny silnik i upgrady na conajmniej 3 lvl. Wszystkie wymagania spelnilem, jezdze fordem GT o mocy okolo 800 KM, upgrady na 3 lvl, lecz nie jestem w stanie podniesc przodu. Probowalem z nitro przy 1 biegu, bez nitro, z przegrzaniem, ale bez skutku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    fordem gt? tym nowym?
    stary do wheelie to tylko muscle
    nagrzewasz opony jak najmocniej
    I NA STARCIE NIE TRZYMASZ GAZU I DOPIERO JAK SIE ZELONE ZAPALI TO WSCISKASZ GAZ DO DECHY I ROBISZ WHEELIE
     
  4. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sama gra twierdzi ze woz musi byc tylnonapedowy, wiec wybralem cos naprawde mocnego, no ale nie zadzialalo. Sprobuje w takim razie z jakims muscle.
     
  5. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    najlepiej DOGE.Długie auta 4 lvl i przejedziesz całą trasę na 2 kołach
     
  6. marcys193

    marcys193 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wprowadzajcie chlopka w blad, nie musisz czekac na zielone z gazem i nie musi to byc muscel, ja jezdzilem na wheeli supra albo skyline, w tym wyscigu nie liczy sie tylko tunning samej mocy, musisz miec takze zawieszenie na najwyzszym poziomie, bez tego nie zrobisz wogole wheeli.
     
  7. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    a ja mam tez ten problem i mialem juz 3 rozne auta

    mialem dodge vipera , forda gt i bmw i zadnym nie stanolem deba

    wszystkie auta mailem na maxa podniesione lvl

    czytalem o zmianie konfiguracji w zawieszeniu - niepomoglo , i o zmianie cisnienia w oponach - tez nic - zmiana rozmiary koł tez nic
     
  8. marcys193

    marcys193 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    najlatwiej na poczatek wez sobie Dodge Charger R/T i zrob go na maksa, gwarantuje ze pojedzie

    http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=725&PART=50 tu masz poradnik, dalej na next page bedziesz miec nanjlepsze ustawienia do kazdej klasy wyscigow
     
  9. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Ja to zrobiłem Mustangiem zrobionym na maxa :D
    Rozgrzałem opony maksymalnie, ruszyłem gdy zapaliło się zielone światło i samochód od razu stanął na dwa koła, gdy opadał przód, włączyłem nitro i znów się podniósł.
    Żadnych zmian w ustawieniach zawieszenia/opon nie robiłem, bo nie trzeba :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum