1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS rivals błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fules, Listopad 25, 2013.

  1. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Mam taki mały problem nie jestem w stanie zagrać W NFS Rivals
    otóż gra mi chodzi tylko do prologu
    gdy uruchamia się gra jestem wstanie nacisnąć "A" filmik przeleci potem jestem wstanie wybrać między policją a rajdowcem potem zaczyna się problem mam wybrać pierwsze zadanie w prologu i już nic nie jestem w stanie zrobić po prostu jak by gra nie reagowała na przyciski Jakieś pomysły jak to naprawić ??
    PS. mam RGH
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko poprawnie zainstalowałeś? Content odpowiednio wrzucony? Grę odpalasz z dysku wew. czy zew. ?
     
  4. fules

    fules Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam zewnętrzny przerobiony na wewnętrzny wszystko z prologiem zrobione idealnie mam kontrole napoczątku a w prologu nic
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj wrzucić jeszcze raz wszystko:
    Content do HDD:\Content\16zer\
    Grę przerób do GOD i wrzuć do katalogu z grami, następnie odblokuj content w XM360 i odpal grę.
     
  6. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    A ten content to mam wrzucić do folderu z grą?
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeżeli masz przerobiony USB dysk na pamięć wewnętrzną to wrzucasz na "USB0_MU coś tam". Najlepiej powiedz jakie masz dyski/napędy jak wchodzisz w file manager w FSD
     
  8. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Mam HDD1, coś jeszcze i jeszcze USB (ale jak włożę) Gry mam w HDD1 w folderze gry
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak wejdziesz na HDD1 to masz folder \Content\ tak samo jak na dvd z NFSem. po prostu nadpisz jeden folder drugim...chyba napisze o tym poradnik..
     
  10. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Nie bardzo rozumiem. Rozumiem tylko do momentu dojścia do folderu z grą. Jak nadpisać? Gdzie ten content mam wrzucić?!



    // Przeczytaj jeszcze raz cały temat od początku ze zrozumieniem, wszystko pisze wyraźnie. Ja straciłem cierpliwość. #ESLORD

    Aaa... Ogarnąłem! Ale po Kliknięciu Y nie wykrywa nic.
     
Wczytywanie...

Poleć forum