1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nfs rivals problem na slimie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez p1tryk, Styczeń 12, 2014.

  1. p1tryk

    p1tryk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    witam wypaliłem przed kilkoma minutami nfs rivals, wkładam do napędu konsoli i wychodzi komunikat że gra musi zapisać jakieś tekstury hd na dysk, oczywiście zgadzam się ale kosola odrzuca moje 4GB wbudowanej pamięci i prosi o dysk którego oczywiście nie posiadam, sformatowałem pendrive 16GB na fat 32, myślałem że to załatwi sprawę ale też nie pomogło, co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do nfs rivals jest potrzebny dysk wewnętrzny wiec aby zagrać musisz wlasnie kupić taki dysk

    Wysłane z telefonu L710
     
  4. p1tryk

    p1tryk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    Dzięki za szybką odpowiedź, szkoda bo zmarnowałem verbatima.
     
  5. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Z tego co widzę teraz wszystkie te nowe gry potrzebują dysku właśnie do instalacji tekstur itp... Microsoft się wycwanił i niezłym sposobem nakłoni do zakupu dysków:)
     
  6. p1tryk

    p1tryk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    czyli jak ściągam teraz CoD Ghost to będę miał podobny problem? Nie uśmiecha mi się inwestować w twardy dysk bo to wydatek przynajmniej 200zł których nawet nie posiadam. Co zrobić, sprzedać konsole? Mam dysk od komputera stacionarnego 60GB czy można coś wykombinować czy dać sobie spokój.
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do ghosts można użyć pendrive. Nie jest potrzebny dysk. Z czego co kojarzę to dysk wewnętrzny nie jest do wielu gier potrzebny. Do większości można użyć pendrive lub dysk zewnetrzny

    Wysłane z telefonu L710
     
  8. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Czyli co tylko Rivals potrzebuje dysku wewnętrznego? Trochę to dziwne... Moim zdaniem każda gra mogłaby wykorzystywać zewnętrzny dysk/pendrive do dogrywania tekstur, zgrywania gier by oszczędzać laser itp...
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a co ma MS do rzeczy? to wydawca i producent gier nakladaja takie ograniczenia bo dysk wewnetrzny jest duzo szybszy od najlepszego pendrive'a i z niego szybciej beda sie tekstury doczytywac wiec aby zaoszczedzic problemow jest wymagany dysk, czego najlepszy przyklad byl z GTA gdzie ludzie grajacy z pendrive'a mieli wiecej problemow z doczytywaniem

    up@
    nie, nie tylko Rivals potrzebuje, B4 tez potrzebuje dysku na przyklad, i kazda gra wykorzystuje DYSK WEWNETRZNY konsoli, pendrive to jest tylko dodatek, na przechowywyanie save'ow a nie do nagrywania na nim gier
     
  10. Kwasek

    Kwasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Giżycko
  11. p1tryk

    p1tryk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    jeśli dobrze rozumie to link ten odnosi się do RGH a ja mam Lt3.0
     
  12. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kwasek Ty dałeś link który dotyczy konsoli z Rgh ale autor tego tematu chyba nie ma Rgh jeśli grę nagrywał na płytke wiec bez Rgh dysk wewnętrzny jest potrzebny

    Wysłane z telefonu L710
     
Wczytywanie...

Poleć forum