1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS Rivals , stały framerate ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez TheChampion, Maj 5, 2014.

  1. TheChampion

    TheChampion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanko co do NFS Rivals , czy mamy tu stałe 30kl/s czy są spadki jak szybko jedziemy czy cuś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jak w większości obecnych gier, spadki FPS'ów mogą się zdarzać.
     
  4. TheChampion

    TheChampion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rozumiem ale mi chodzi raczej oto kiedy sobie normalnie będę jeździł , bo przy zadymie może troszkę spaść ale czy przy normalnej jeździe jest wszystko ok ?
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Raczej tak. Sprawdź to się przekonasz.
     
  6. TheChampion

    TheChampion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do NFS Rival jest wymagany dysk twardy do tekstur HD a jeśli chce kupić wersje cyfrową to też muszę mieć dysk czy może być pendrive ?

    Naprawdę nikt nie wie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum