1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nfs rivals tekstury hd

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez KarolXV, Grudzień 30, 2013.

  1. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    mam pytanie ponieważ do rivals trzeba mieć tekstury hd zainstalowane na dysku a ja nie mam dysku gdzieś na forum widziałem poradnik ale usunełem gre z kompa i nie wiem co zrobić żeby odpalić gre na konsoli hd mogę pobrać z innego źródła ale nie wiem co dalej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie pograsz bez dysku. Chyba, że masz RGH.
     
  4. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tekstury można zainstalować tylko na oryginalnym dysku m$, żaden pendrive czy dysk usb nie pomogą.
     
  5. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    a nie da się wrzucić tekstur hd przez kompa na pena
     
  6. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Pewnie się da (przez horizon)ale gra i tak będzie wołać o instalacje, napewno tak miał mój kumpel z BF4.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli nie masz RGH i dysku wewnętrznego to nie zainstalujesz poprawnie tekstur w inny sposób.
     
Wczytywanie...

Poleć forum