1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nfs Run a lt 2.0 (prosze o malutką pomoc)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez logix, Styczeń 7, 2012.

  1. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy NFS run odpale na lt 2.0 dash 13599( bez zadnej cichej aktualki) bez patchowania?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a to dlaczego? PRZECIEZ LT 2.O MA SUPPORT NA AP 25

    JAKIEMUŚ CWANIAKOWI ZACHCIAŁO SIE PISAC PIERDOŁY DLATEGO EDIT
     
  4. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Odpalisz nic nie robisz tylko nagrywaj i będzie działac
     
  5. logix

    logix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli obejdzie się bez abgx-a?
     
  6. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, obędzie się bez patchowania. Nagrywasz i grasz.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nawet nie możesz abgx'em sprawdzać, bo on jest do lt 3.0
     
  8. goryl25

    goryl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gościm
    Nie można nawet obrazu sprawdzić ?? czy chciałeś napisać nie trzeba ?? pytam bo też chce nagrać NFS THE RUN a mam LT 2.0 :)
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    poszukaj czyste iso. nie modyfikowane pod lt 3.0 .bez wgranej topologi albo takie pod lt 2.0
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    albo przelec gre abgx pod lt3 a potem ja cofnij i juz gra smiga pod lt 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum