1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS shift 2 i aktualizacja dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Artu123, Kwiecień 18, 2011.

  1. Artu123

    Artu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam przerobioną konsolę, ale z jakim iextreme czy jakoś tak to nie wiem, wiem, że chodzą gry z wave 2. Pobrałem nfs shift 2 i przerobiłem na wave 2 i nagrałem na płytę. Przy włączaniu xboxa 360 wyskoczyło, że jakąś aktualizacje trzeba zainstalować i zainstalowałem (zmieniła się skórka xboxa) i uruchomił się ponownie xbox i znowu jakaś aktualizacja i znowu dałem instaluj ale wyskoczyło:

    Nie można wykonać aktualizacji .Jeżeli problem będzie się powtarzać,przejć nz stronę www.xbox com/support
    kod stanu
    3143-3151-1600-1842-C810-1004

    piszą w google, że niby aktualizację z neta mam ściągnąć i na pendrive. Może ktoś podać linka do aktualizacji i poradnika jak zainstalować to? ogólnie po tej pierwszej aktualizacji oprócz skórki zmieniło się też, że call of duty black ops nie idzie i filmy też nie chodzą.

    Teraz pisze mi na konsoli, że mam dash 12625 i dalej po włączeniu gry pisze informacja o aktualizacji, nie wiem czemu

    Uzywaj opcji edit, nie pisz posta pod postem // Touch!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kwiatek169

    kwiatek169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja miałem to samo z bulletstorm. Po prostu ściągnij nowego dasha linki znajdziesz na tym forum w innym dziale.Zgraj na pena wsać do konsoli włącz i i automatycznie ci wyskoczy instalacja dasha.:)
     
  4. Bobeusz23

    Bobeusz23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja własnie w ten sposob zroblem , i mam jeden wileki problem gdyz gry mi sie zawieszaja tj mortal kombat czy bulletstorm. starsze gry chodza bez zarzutu . Probouje wgrac jeszzcze raz dasha ale po wlozeniu pena i restarcie wyskakuje bład systemu na czarnym tle i miga czerwona dioda. Najlepsze jest to ze gdy wyjme pendrive wszystko wraca do normy x codzi ale jak wczesniej napisalem gry sie zacinaja. Czy wie ktos o co chodzi i jak zniwelowac ten problem ?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    weź wgraj dasha jeszcze raz z pena i przedewszystkim przerób napęd do lt+...wtedy już nie bedziesz musiał zmieniać wave
     
  6. Bobeusz23

    Bobeusz23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i wlasnie w tym problem , że po wlozeniu pena jeszcze raz z dashem wyskakuje czarny obraz z napisem blad system , skontaktuj sie z xbox live i miga czerwona dioda. Po wylaczeniu x i wyciagnieciu pena wszystko wraca do normy i x dziala.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    uruchom konsole z wcisnietym przyciskiem od szukania pada na konsoli......
    i potem spróbuj jeszcze raz....
     
  8. Bobeusz23

    Bobeusz23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. Bobeusz23

    Bobeusz23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalej to samo. System error E 71 cos takiego. :(
     
  11. Bobeusz23

    Bobeusz23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znaczy to bylo z penem. a bez penem wlaczylem tak jak powiedziales. mortal sie wlaczyl wszystko ladniu i po wcisnieciu lader pojawil sie czarny obraz i zwiecha giery...
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  13. Bobeusz23

    Bobeusz23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn? nie da sie z tym nic zrobic? sciagalem dasha z glownej strony xbox i tego 12625 , nie ta wersje beta co blokuje gierki...
     
  14. pablishto

    pablishto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dom
    u mnie tez e71, co teraz zrobic ??
     
  15. Tomaszek88

    Tomaszek88 Banned

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ponawiam pytanie. Mam ten sam FW i shift 2 nie odpala się niestety bo prosi o aktualizacje. Jest jakaś bezpieczna która nie usunie mi przeróbki?
     
Wczytywanie...

Poleć forum